sabrie photo
Droom van: sabrie
 • 3 Donaties
 • € 90 Ontvangen
 • € 18.950 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 50 Door: Anoniem

  3 maanden geleden
 • € 10 Door: Anoniem

  Sabrie Moge God je beschermen en geeft de kracht en het leven van al het geluk u en uw moeder

  4 maanden geleden
 • € 30 Door: sabrie

  Ik wens u om uw droom te verwezenlijken en iedereen zal helpen.

  4 maanden geleden

rolstoelbus

rolstoelbus image
Hallo Allemaal, mijn naam is Sabrie en ik ben 26 jaar oud en zwaar gehandicapt en volledig afhankelijk van mijn moeder. Ik heb een droom en mijn droom is dat ik graag een bus zou willen hebben

Hallo Allemaal, mijn naam is Sabrie en ik ben 26 jaar oud en zwaar gehandicapt en volledig afhankelijk van mijn moeder. Ik heb een droom en mijn droom is dat ik graag een bus zou willen hebben, die ik kan gebruiken voor mijn activiteiten en dagelijkse vervoer die nodig is mij te brengen. helaas kost zn bus best wat geld en dat geld heb ik helaas niet. Tot nu toe gaat mijn moeder met openbaarvervoer of lopend mij vervoeren, via mijn rolstoel, dit vind ik erg belastend voor haar, want ze word met het jaar ouder en zij kan niet meer zoveel, omdat zij lichamelijke klachten krijgt hierdoor, niet allen door het vervoeren, maar ook de volledige verzorging die zij voor mij doet, dag in dag uit!

ik ben een lange jongen, die niet licht is als ik in mijn rolstoel zit, is het duwen van een rolstoel erg zwaar voor mijn moeder en dit voel ik elke dag als zij het moet doen.

Ik kan helaas niks zelf, ben totaal afhankelijk van me moeder en de verzorgers op mijn dagbesteding, daar ben ik vaak verdrietig over, want ik zou zo graag willen lopen en zelf kunnen rijden dan zo afhankelijk te moeten zijn, maar helaas ik ben gebonden aan mijn rolstoel.

Dit heeft voor mijn moeder een belemmering, want ook merk ik dat als mijn moeder met mij op stap gaat of ik naar een dagbesteding moet zij iedere keer afhankelijk is van een taxi of een bus of tram om mij te vervoeren, overal is het helaas niet gehandicapt gebonden voor het vervoeren van een rolstoel, zoals in en uit te stappen ermee, waardoor de belasting voor mijn moeder met het besturen of duwen ervan extra zwaar is voor haar.

Elke dag zie en voel ik hoe moe en uitgeput ze is na de dag zelf, ze zegt er niks over maar ik voel en merk dit via mijn hart van binnen, dat ik zo graag voor mijn moeder een droom wil uit laten komen, door hopelijk donaties te kunnen verzamelen, om deze droom te verwezenlijken voor mijn moeder en mezelf, zodat ik niet meer zo verdrietig hoeft te zijn hierover. 

Mijn moeder verdienent het als geen ander, dat mijn belastbaarheid wat verlicht zou kunnen worden, door een bus die mij kan vervoeren naar waar zij mij moeten vervoeren.

De dag dat ik mijn moeder hiermee niet meer mee hoef te belasten, is a dream come true! 

Ik hoop dan ook dat jullie willen helpen om mijn droom uit te laten komen voor mijn lieve moeder!

Liefs Sabrie

Uitgelicht