Ron Witteveen photo
Droom van: Ron Witteveen
  • 1 Donaties
  • € 25 Ontvangen
  • € 4.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

  • € 25 Door: Leo en Yvette

    4 maanden geleden

een traplift

een traplift image
Een traplift om boven te komen

Hallo,

Om te beginnen, bedankt dat U de moeite neemt dit even te lezen.

Ik ben een 49  jarige man met 2 dochters en sinds een 1 jr gescheiden.

Met mijn ex-partner had ik een koopwoning die was aangepast.Nu zijn we helaas uit elkaar gegaan na 27 jr getrouwd te zijn en moest ik op zoek na een nieuwe toegankelijke woning.

De vorige woning was ook aangepast d.m.v een stoeltjes/traplift. Echter ik kon deze woning niet aanhouden (te duur) en mn ex heeft de aanpassingen ook nodig.

Nu ben ik op zoek gegaan voor een nieuwe woning om een nieuwe start te maken. Gelukkig is mij dit gelukt, maar helaas wil de Gemeente waar ik woon niet mee in de kosten van een nieuwe cq 2de hands traplift.De reden die men aangaf was het was Uw keuze te scheiden. Nu was het mn ex die de stap zetten (dit terzijde) Ik heb toen de gemeente nogmaals gevraagd mee te gaan in de kosten van de lift (3.999,99 eur) Men gaf toen aan dat ik maar in een flat moest gaan zitten, echter in 1997 kregen we juist toen de laagbouw omdat de liften telkens stuk waren.

De 2e optie was volgens hun een appartementje te nemen met 2 slaapkamertjes, echter dit is geen optie met 2 kids van 14 en 20 jr.

Ik heb zelf voorlopig een lening moeten nemen om de traplift toch te plaatsen,maar dit is een giga last op mn uitgaven.

Hopenlijk heeft U na het lezen zoiets van die wens moet omhoog... Ik hoop dan ook dat U een kleinigheidje kan en wil missen

UPDATE

Gemeente heeft aanvraag afgekeurd en dus besloten definitief niet bij te springen in de kosten :(

Vr gr Ron

Uitgelicht