Floor van den Brink photo
Droom van: Floor van den Brink
 • 65 Donaties
 • € 2.735 Ontvangen
 • € 3.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 200 Door: janpier

  lieve Floor,veel succes,zet um op met de studie en veul plezier xxx

  1 maand geleden
 • € 20 Door: Paul

  Good luck with the funding, almost there! And also for the studies after!

  1 maand geleden
 • € 5 Door: Tim D.

  Kun je wat moois van koop'n. En natuurlijk hard van studeren.

  1 maand geleden
 • € 333 Door: Harry

  Om met een rond bedrag de wintertijd in te gaan nog een donatie voor je. Succes én plezier toegewenst

  1 maand geleden

Floor wil over seks praten

Floor wil over seks praten image
Ik wil mij als pedagoog gaan specialiseren in de seksuologie. Voor deze master moet ik een verplicht schakeljaar volgen en DUO wil dat ik dit studiejaar uit eigen zak betaal. Zonder financieel support is er voor mij geen uitzicht op de specialisatie die ik ambieer.

Seksualiteit, relaties en genderrollen die niet voldoen aan de masculiene heterostandaard worden door te veel mensen wereldwijd nog altijd niet begrepen en getolereerd. Dit raakt mij al jaren en iedereen heeft hier in meer of mindere mate mee te maken. (Uit de kast komen was voor verschillende vrienden een stressvolle opgave, operateur worden was tijdens mijn bijbaantje in de bioscoop voor mij geen optie ‘omdat ik een meisje was’.)

Ik wil wereldwijd mensen helpen met problemen op seksueel gebied. Dit is hard nodig omdat uitsluiting, verbaal en fysiek geweld en zelfs doodslag jegens ‘seksuele minderheden’ nog altijd regelmatig voorkomen. Tolerantie begint bij kennis en kennis begint bij educatie. Met mijn pedagogische achtergrond wil ik daarom bijdragen aan de ontwikkeling van meer en betere voorlichting in het onderwijs.

Het talent om met mensen in gesprek te gaan zonder te oordelen en mijn kritische kijk op de maatschappij zijn voor het waarmaken van deze ambitie niet genoeg. Ik heb meer kennis nodig. Deze kennis wil opdoen middels de master Seksuologie aan de KU Leuven.

Wat heb ik nodig?

Om deel te mogen nemen aan deze master ben ik als hbo bachelor verplicht om het bijbehorende schakeljaar te volgen. Als schakeljaarstudent word ik niet ingeschreven als bachelor- of masterstudent en dit betekent dat ik van DUO geen gebruik mag maken van mijn overige maanden leenfase. Dit bericht kreeg ik nadat ik maanden aan het lijntje werd gehouden door aan te geven welke aanvraagprocedures ik moest volgen. Pas op het laatste moment kwam het bericht dat er helemaal geen mogelijkheid tot lenen bestond. Voor mij een pijnlijk en verrassend bericht. Kan ik mijn toekomstdroom hierdoor niet waarmaken? Is het volgen van mijn beoogde master alleen weggelegd voor hbo’ers met genoeg geld?

Om toch verder te kunnen studeren en mijn ambitie waar te maken, kom ik nog een bedrag tekort om het schakeljaar te kunnen overbruggen.

Uit mijn begroting blijkt dat ik per maand ongeveer 500 euro nodig heb om mijn ambitie waar te kunnen maken. Gezien de zwaarte van de studie (25% haalt het) kan ik er niet fulltime naast werken. Na het schakeljaar heb ik recht op studiefinanciering en kan ik door. Met elke donatie wordt mijn kans op doorstuderen en maatschappelijk van waarde te kunnen zijn groter.

Natuurlijk wil ik niet zomaar om geld vragen! Bekijk hieronder en bedenk vooral wat ik terug kan doen en ik kom graag met elke donateur in contact.

-------------------------------------------------------------------------------

15 euro of meer: bedankt!

50 euro of meer: bedankt! ik zal je naam opnemen in een speciaal dankbericht op Facebook/Twitter

100 euro of meer: bedankt! bovenstaande + ik maak graag je kamer of (een deel van je) huis schoon :)

200 euro of meer: bedankt! ik bied me graag aan om een dag voor je te komen werken.

500 euro of meer: bedankt! wat kan ik voor je betekenen?

1000 euro of meer: bedankt! wat kan ik voor je betekenen?

2000 euro of meer: bedankt! wat kan ik voor je betekenen?

Uitgelicht
Gedupeerde motorrijdster image

Gedupeerde motorrijdster

 • 19%
 • € 1.500 Doel droom
 • -