Remco Verheij photo
Droom van: Remco Verheij
 • 22 Donaties
 • € 285 Ontvangen
 • € 350 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 15 Door: Dina Hoogvorst

  Hoop dat je gauw weer beter bent❤️

  3 maanden geleden
 • € 10 Door: Leontine Schaap

  Voor Homer!

  3 maanden geleden
 • € 20 Door: Floor de Bruin

  Ik hoop dat dit beetje helpt om homer lekker thuis te laten voelen!

  3 maanden geleden
 • € 5 Door: Marie Anne Hammink

  Voor Homertje.

  3 maanden geleden

Ik ben verwaarloosd , HELP !

Ik ben verwaarloosd , HELP ! image
Hallo, ik ben Homer. Sinds vrijdag ben ik uit de hel gered door stichting Kat zonder Zorgen. Helaas ben ik zwaar verwaarloosd, hebben ze me vaak geen eten en drinken gegeven. Zat ik in mijn eigen poep en plas , vol met vlooien waardoor ik ernstige bloedarmoede heb en helemaal vol met wonden zit. Ook is mijn hartje niet goed en heb ik snel verder onderzoek nodig. Mijn tandjes zijn helemaal bruin en vol met tandsteen. Helpen jullie mee dat ik me snel weer wat beter mag voelen? knuffeltje van Homer . Het eindbedrag is bestemd voor : een echo van het hart / medisch onderzoek en het reinigen van het gebit onder narcose

Update van lieve Homer 25 augustus 2015 ( zie onder )

Homer is een katertje die zwaar verwaarloosd cq mishandeld is . Wij van stichting Kat zonder Zorgen ontfermen ons over deze katjes en nemen ze liefdevol in ons huis en hart op. Wij zijn echter wel afhankelijk van giften en donaties want zonder jullie steun kunnen wij deze stumpertjes geen toekomst bieden. Juist deze doelgroep heeft veel medische zorg nodig waardoor de kosten hoog oplopen. Ook zij verdienen een mooi leven hoe lang of kort dat ook  mag zijn.  Wij hebben de zorgen en hier bij ons krijgt hij een Leven dat wat hij nooit heeft gekend. Vol met liefde, aandacht en zorg..... want voor ons geldt : ieder dier telt..... Helpt je mee helpen? de katjes zijn jullie dankbaar.

Udate Homer 25 augustus :De diagnose waar we al bang voor waren is dus helaas waarheid geworden.
Homer heeft HCM in een ernstige vorm. Zijn linker boezem is sterk vergroot zo ook zijn hartspier. Hij krijgt nu dagelijks een bloedverdunner om stolsels tegen te gaan . 
We zijn verdrietig want wat gunnen we hem een lang mooi leven... we zijn blij.... want hij is veilig bij ons en blijft bij ons.
Omdat hij heel snel moe is en geen andere katten verdraagt mag hij in zijn eigen suite wonen, we maken het hem zo aangenaam mogelijk . Dus veel lekkere hapjes, af en toe kort spelen. Want na een halve minuut is Homer erg moe . Hij geeft zelf wel aan wat hij wil. Hij geniet van zijn mooie uitzicht en knort van genot, de kanjer weet het gelukkig zelf niet en wij zullen er voor zorgen dat hij niet zal gaan lijden. We houden hem nauwlettend in de gaten, hij krijgt mega knuffelsessie's en aandacht. We love you Homer en alle mensen leven met jou mee xxx
We gaan nu eens bedenken wat er misschien wel op jouw bucket list zou kunnen staan en maken jouw dromen waar. Want hier mag jij alles en word je geliefd en gewaardeerd .

Uitgelicht