Gloria photo
Droom van: Gloria
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 3.500 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

aandacht voor bejaarden

aandacht voor bejaarden image
Ik wil graag geld opbrengen voor het aanschaffen van een gereedschappen zodat ik een klein bedrijf kan beginnen met het maken van mijn homemade koekjes voor bejaarden.

Ik heb ooit weleens vrijwillig koekjes meegenomen naar een bejaardentehuis omdat ik het fijn vind als mensen blij worden om mij heen. Ik realiseerde me dat de ouderen in zorghotels en tehuizen zich vaak eenzaam voelden. Ik heb besloten om bij meerdere bejaardentehuizen langs te gaan en ervoor zorgen dat ze kunnen genieten van dat ene lekkere koekje bij hun kop thee of koffie.

Het is een leuke manier van geld verdienen en je doet er echt veel goeds bij. Het is hart verwarmend als ik zie hoe blij ze worden met een beetje huisgemaakte koekjes with love. Een klein bedrag is nodig zodat ik kan investeren in allerlei benodigheden zodat ik mijn productie kan opschroeven.

Het is een markt waar niet zoveel mensen naar omkijken en ik weet zeker dat ze deze koekjes waarden!
Wie interesse heeft om grotere investeringen te doen en stille aandeelhouder wilt worden sta ik ook voor open. Mail me op homemadebygloria@gmail.com . 
We maken dan officieel een contract/overeenkomst en jouw geld zal niet verlies lijden door inflatie omdat het alleen op de bank zit. Natuurlijk zullen deze garanties in ons contract staan en maken we heldere afspraken.

Ik kan misschien niks opbrengen met deze dream, maar niet geschoten is altijd mis. Wie weet vind ik mijn nieuwe businesspartner(s) hier.

Hartelijk bedankt voor je tijd en een hele mooie avond. :) 

Uitgelicht
Afscheid Frans image

Afscheid Frans

  • 107%
  • € 5.000 Doel droom
  • -