Kim Damman photo
Droom van: Kim Damman
 • 17 Donaties
 • € 380 Ontvangen
 • € 2.726 Doel
 • Nederland Land
3 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

 • € 5 Door: Kim

  Succes! Mooi doel

  2 dagen geleden
 • € 20 Door: Danny

  Mooie gedachte

  3 dagen geleden
 • € 5 Door: Remco van der Kroon

  Succes :)

  3 dagen geleden
 • € 10 Door: Rita

  Goed doel

  3 dagen geleden

Help de daklozen Purmerend

Help de daklozen Purmerend image
Lieve helpers, om enige verwarring te ontnemen hierbij de lijst hoe ik op de eindsaldo ben gekomen. De spullen zijn nagevraagd aan de desbetreffende personen wat ze nou echt nodig hebben. Laat ik voorop stellen het de noodzakelijke spullen zijn waar ik om vraag ( daarom ook donatie om gelden) om zeker te weten dat ik het goede weet te schenken. De prijzen staan op de fonds pagina. Uitleg van de spullen: Rugtas De rugtas wil ik niet veranderen, heb al de vraag gehad waarom niet vragen om oude rugtassen. De personen die ik hulp wil bieden voor mijn goede doel leven uit een tas. 3 boodschappen tassen een slaapzak en noem het op. De rugtas is 19.99 EUR per stuk water bestendigd en meerdere vakken. En om spullen aan te hangen. Hoe fijn is het de spullen die ze bezitten allemaal in 1 tas kwijt te kunnen bergen. Slaapzak. De slaapzak is aan de tas te hangen , makkelijk in te klappen vocht en vorst bestendig. Met een kussen. U begrijpt dat dit 1 van de noodzakelijke spullen is. Deze kosten zijn 6,99 per slaapzak. Zaklamp. De zaklamp blijkt een fijne handigheid te wezen. Waterbestendig en stevig. Kosten zijn 4,95 en ook aan de rugtas te hangen. Waterfles. Draagbare isolerende fles. Voor het warme of koude drinken te kunnen bijvullen en te bewaren. kosten 6,99 Sokken. Thermo sokken. Ik weet dat de meeste denken we halen het bij zeeman dat was ook mijn idee. Maar de mensen geven aan gewoon 3 tot 4 paar avonds te dragen. Thermo sokken zijn 5,99. Muts en sjaal. Kosten muts en sjaal bij elkaar is 15 euro. Trui en broek. Voor de trui en broek totaal vraag ik 20 euro. Dit om als extra goed zodat ze de kans hebben zich opnieuw te presenteren en warmer te kleden. Daarbij komen de verzendkosten voor de producten. En de 3 dagen overnachting wat ik voor deze mensen wil betalen in de winter aan de stichting zelf. De gelden zal ik niet aan de personen geven, wegens het niet helpen aan de onnodige spullen. Als er nog vragen zijn hoor ik het graag! Alsjeblieft alleen al met het delen om te helpen naar donateurs zou al super wezen om mijn doel te bereiken. Het zijn voor mensen zoals jij en ik, alleen dakloos... een zetje nodig hebben om de periode weer door te komen en hoop te geven er mensen zijn die echt wel aan ze denken. Groetjes, Kim Damman

ik zal mij even voorstellen!

Mijn naam is Kim Damman, vorig jaar ben ik zelf een goed doel begonnen ( lees: Facebook pagina nog te bekijken help ons pakketten maken) voor 73 gezinnen.

De gezinnen zijn woonachtig in het Algemeen opvang centrum te Purmerend. Het goede doel was een flink werk maar het einde was fantastisch.

Na 7 maanden lang de vragen of ik ook dit jaar een goed doel zou gaan opstarten en wat mijn doelgroep zou zijn waren de eerste antwoorden NEE ik begin er niet meer aan! uiteraard was het super om andere mensen gelukkig te maken maar het heeft ook negativiteiten. 

Na even nagedacht hebben ben ik toch overstag gegaan. Ik dacht een kleine donatie uiteraard voor het ' dorpje' waar ik woonachtig ben Purmerend.

In Purmerend hebben wij een nachtopvang. De nachtopvang is gelinkt aan het Algemeen opvang centrum te Purmerend. 

Zij bieden het hele jaar op de Wagenweg 14 nachtopvang aan.Dit kost 5 euro per nacht. 

Zelf heb ik zitten nadenken hoe ik dit nu wil gaan aanpakken. Afgelopen jaar stond ik erop geen gelden aan te nemen en te ontvangen wegens ik gewoon geen ' rare ' gebeurtenissen wilde. Daarom ben ik op Dream or Donate een 'fonds' begonnen omdat er toch een aantal zaken zijn waar ik gelden voor nodig heb om producten voor de koude winter aan te schaffen. Uiteraard is de donatie zichtbaar en wanneer de gelden worden uitgekeerd om de producten aan te schaffen is dat elke euro verantwoord is!! 

Maar zelf wil ik nog steeds erop blijven wijzen dat donaties de hoofdzaak is waarbij ik met dit goede doel wil bewijzen dat ook dit jaar de Purmerendse gemeenschap elkaar helpen. Dakloos of niet... Purmerend is Purmerend. We horen elkaar te steunen.. 

De koude winter op straat... geen schone warme sokken.. slaapzak... warme broek.. rugtas om de spullen dat de persoon bezit bij zich heeft.. de hoofdzakelijke spullen waardoor een dakloze zich kan redden. 

Wil je meer informatie , heb je vragen laat het mij weten! 

En ik hoop echt hoop dat dit jaar net zoveel mensen mij kunnen helpen met de donaties te schenken. 

Lieve mensen, ik heb het via dream and donate omdat ik elke EURO aantoon wat ik aanschaf voor de daklozen in purmerend. Alle bonnen verschijnen op mijn facebook pagina voor mijn goede doel!!! 

De mensen die mij vorig hebben geschonken nogmaals bedankt ! het was fantastisch!

Groetjes,

Kim

Uitgelicht