Eva photo
Droom van: Eva
 • 2 Donaties
 • € 32 Ontvangen
 • € 4.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 7 Door: Eva

  xx

  3 maanden geleden
 • € 25 Door: Eva

  Wauw succes voor die lieverds!

  3 maanden geleden

Vooruit voor de 3'leeuwinnen

Vooruit voor de 3'leeuwinnen image
Ik zet me in voor een 'leeuwinnen-gezin' die een backpack met zich meedraagt zo groot dat een ezel het niet aankan. Een gezin met heel veel kracht, een gezin wat heel goed weet dat het leven leuk kan zijn maar je zelf de slingers moeten ophangen (en dit ook doen).

Beste allen.

Graag wil ik het 'leeuwinnen' gezin (zo noem ik het drietal altijd want ze zijn drie leeuwinnen, vechters, altijd bereid te helpen, lief voor elkaar, te goed voor de wereld en altijd positief) een steuntje in de rug helpen.

Waarom Door onder andere (de druppel) het overlijden van een familie- lid (om privesy redenen vertel ik niet alle gebeurtenissen) zijn de drie leeuwinnen ingestort. Met bij hen allen veel mentale en medische klachten, met o.a. een operatie als gevolg. Het punt is dat het vechten (mentaal) hen aan het opbreken is. Ook medische klachten nemen bij twee van hen nu toe de ander blijft stabiel maar verbetert niet, en het budget (eigen bijdrage) kunnen ze niet meer realiseren, met gevolg dat lichamelijke klachten toe nemen. 

Voorbeeld is de fysio. Die door bezuinigingen niet vergoeden omdat de chronische lijst is ingekort.Het buget voor de tussenbehandelingen voor het weer vergoed kan worden (met een grote eigen bijdrage) is op. 

Balans Wat ik voor hen wil creëren is dat ze op alle punten weer langzaam in balans komen. Door bij hen allen medische klachten te verminderen ontstaat er rust in het hoofd, waardoor er mentale littekens aangepakt kunnen worden. Het liefst wil ik voor hen ook nog 1 plek in het huis (rust in het huis is rust in het hoofd) aanpakken. De tuin met gelijke tegels en wellicht een aangepaste meubel in de kamer. Ik weet dat dat voor hen een hele grote zorg minder is en een van hun ’punten’ is dat aangepakt moet worden. 

Wie helpt mij mee om weer ’balans' in dit gezin te creëren en -

- diverse medische behandelingen (eigen bijdrage,

- mentale behandelingen, (eiegn bijdrage) en

- praktische aanpassingen (tuin en meubel) te realiseren? 

'Je kunt niets voor de ander oplossen. Dat moeten ze zelf doen. je kunt wel de deur open zetten waardoor er mogelijkheden worden gecreeerd om het de ander in zijn/haar weg net iets minder moeilijk te maken.'

Voor mij, aan de zijlijn weet ik 1000% ze dit nodig hebben om niet verder 'in te stortten.'

Ze hebben onder andere zich ingezet voor KIKA, Samenloop, Artsen zonder grenzen en gehandicaptenzorg maar nu zijn hún aan de beurt!! 

Hartelijk dank voor het lezen van mijn verhaal en wellicht kun je iets bijdrage, of dit bericht delen. 

Uitgelicht