Thea Boele photo
Droom van: Thea Boele
 • 96 Donaties
 • € 6.965 Ontvangen
 • € 8.500 Doel
 • Nederland Land
9 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

 • € 50 Door: Anoniem

  Van een oud werkadresje in Brandwijk, later Wijngaarden waar de bejaardenhulp erg gewaardeerd werd.

  2 weken geleden
 • € 25 Door: yvonne dreissen

  Beste Thea en Piet hier nog een klein steuntje in de rug liefs Yvonne Dreissen

  2 weken geleden
 • € 250 Door: Ina Dekker

  We hopen Piet tegen te komen in zijn nieuwe karretje. Groetjes Johan en Ina Dekker

  4 weken geleden
 • € 600 Door: Anoniem

  1 maand geleden

Meer zelfstandiger

Meer zelfstandiger image
Mijn wens voor Piet is een Canta invalide wagentje zodat hij niet meer afhankelijk is van anderen. Zeker nu hij patiënt is geworden van het Antonius ziekenhuis in Nieuwegein/Utrecht.

Hij heeft al ruim 10 jaar de progressieve ziekte Parkinson.De laatste jaren is dit zeker achteruit gegaan en is hij steeds vaker afhankelijk geworden van familieleden of kennissen die bereid waren te rijden als hij naar het ziekenhuis moest of voor iets anders. Als het kan gaat hij met de fiets maar met veel wind of regen is dat niet te doen voor hem, zeker als hij een slechte dag heeft wat steeds vaker voorkomt..Nu is hij sinds kort over naar een nieuw ziekenhuis en ook nieuwe neuroloog in Nieuwegein/Utrecht en zal daar als vaste Parkinson patient blijven. Een hele reis met het openbaar vervoer wat hier in het dorp belabberd is en zeker een paar uur in beslag zal nemen met het nodige overstappen. Nu lazen we onlangs in het Parkinson magazine dat er naast de bekende scootmobiel ook een invalide wagentje bestaat , genaamd Canta, waarmee je zonder rijbewijs mag rijden, je mag er mee op fiets en looppaden en op 50 en 60 km wegen.Dit is een ideale oplossing, niet meer afhankelijk zijn van anderen, hij zal weer mee kunnen naar verjaardagen die s'avonds gevierd worden.Meestal blijft hij thuis omdat hij tegen de avond al gaat merken dat het niet gaat, wat betekend dat hij off raakt en dan haast niks kan. Hij vindt het dan ook vervelend voor de gene die rijdt dat die eerder naar huis zal moeten..Met dit wagentje kunnen we weer samen gaan en kan ik ook rijden als het nodig i.  Hij kan zn wekelijkse krantjes met slecht weer toch naar Wearthove brengen en op kantoor van zn 'werk' wat hij al jaren doet. Hij gaat nog steeds bij een oudere man van in de 70 op bezoek als zn dag goed begint en neemt hem even mee naar buiten, Deze man, Jan genaamd, heeft hij een paar jaar terug leren kennen in Wearthove toen hij daar zelf moest revalideren. Jan heeft ook al jaren Parkinson en had een herseninfarct gehad.. Die is zo blij als Piet weer komt en ze samen even naar buiten gaan maar er moet wel eens afgebeld worden als het te hard waait of regent wat weer erg jammer is.

Meer vrijheid en zeker nu hij naar Nieuwegein/Utrecht gaat en daar een andere behandeling gaat krijgen over enkele maanden die hem hopelijk weer stabiel gaat houden, Er is een kleine operatie voor nodig maar men heeft goede hoop.Hij zal daar vaak voor controle moeten komen en met dit wagentje kunnen we samen gaan en hoeven we niet op een tijd te letten omdat een ander rijdt.

ik hoop dat veel van jullie ons hiermee willen steunen door een donatie te doen. Het een zeer dure aanschaf. Nieuw kosten ze rond de 12000 € maar wij zijn tevreden met een goed 2e hansje. Ik zal u hier erg dakbaar voor zijn. Dank je
wel!

groet Thea

Uitgelicht
Ziekte van Lyme overwinnen! image

Ziekte van Lyme overwinnen!

 • 21%
 • € 25.000 Doel droom
 • -