Escape photo
Droom van: Escape
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 1.700 Doel
  • Egypte Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Duurzaam Taxibedrijf

Duurzaam Taxibedrijf image
Escape is een project dat bedrijven of mensen wilt helpen om een bedrijf in de toeristische sector op te zetten in Nederland of het buitenland. Het komt van Escape Travel. Dit bedrijf ben ik sinds 2002 gestart als reisorganisatie. In 2012 ben ik een franchise aangegaan met een grote reisorganisatie in Nederland. Meer hierover na een persoonlijk gesprek of contact via de e-mail. Ik zie in Egypte de mogelijkheid een taxibedrijf op te zetten. Beginnend in Egypte, omdat ik het land nu vrij goed ken en getrouwd ben met een Egyptenaar.

Sinds kort ben ik met het idee gekomen om een duurzaam taxibedrijf in Egypte te starten. Met mijn spaargeld, met behulp van mijn man en zijn familie willen wij een zuinige auto kopen. De bedoeling is om d.m.v. elektrische auto's een duurzaam taxibedrijf op te zetten in Egypte. Waarom Egypte zou u denken? Er is behoefte aan werk in Egypte. Mijn man heeft een universitaire opleiding gedaan in Egypte maar heeft  al jaren in de toeristische sector gewerkt. Helaas door een zware auto ongeluk drie jaar geleden heeft hij zijn auto verloren en moet nu helemaal opnieuw beginnen. Het is een wonder dat hij weer kan lopen. We hebben sinds kort alles bij elkaar gespaard. Ik heb mijn luxe auto in Nederland verkocht en mijn man heeft van zijn familie spaargeld gehad om het op te starten.  Inmiddels hebben wij de auto gevonden die 9200 euro kost en kunnen totaal nu voor betalen 7500 euro. Wij hebben nog 1700 euro nodig.

 

Wie kan ons met dit klein bedrag helpen. In drie maanden kan mijn man dit totale bedrag betalen. Hierna kunnen wij nog 1 auto kopen en zo werklozen/werkzoekenden helpen aan werk/eigen taxibedrijf. 

Uitgelicht
Een prachtige bruiloft... image

Een prachtige bruiloft...

  • 300%
  • € 2.500 Doel droom
  • -