Desiree photo
Droom van: Desiree
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 4.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Dromen mag!

Dromen mag! image
Omdat dromen mag en iedereen gelukkig wil zijn!

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen

Ik droom al heel lang van een borstoperatie.

In mijn tienerjaren zijn mijn borsten nooit goed ontwikkeld. Iedereen om je heen krijg ze wel en ik niet. Dit is een zware teleurstelling voor mij geweest want je voelt je anders en niet mooi. Zelfs na mijn zwangerschappen zijn ze er niet mooier op geworden en daar zit je dan. Huilend in de paskamer voor een bikini omdat ze gewoon niet mooi staan. Van die push-up bh's wordt je ook gestoord. Ik wil eindelijk vrij zijn en me mooi voelen

 Maar op eigen kracht gaat dit niet lukken. Ik heb kindjes waar al mijn liefde en geld na toe gaan. Maar ik ben er ook nog. Wellicht vind je mijn droom in vergelijking met de andere dromen maar onzin en als 't om een geval gaat van een ziek kindje of iets dergelijks dan vind ik dat zelf ook. Maar mijn droom blijft wel bestaan en omdat dromen mag en ik ook graag gelukkig wil zijn hoop ik dat er mensen zijn die mij kunnen begrijpen en mij graag willen helpen.

Als je doneert is mijn dank echt zeer groot! En ben ik straks die gelukkige vrouw die ik altijd al heb willen of beter gezegd heb moeten zijn.

Veel liefs Desiree 

Uitgelicht