• 49 Donaties
 • € 785 Ontvangen
 • € 2.000 Doel
 • Nederland Land
34 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

 • € 20 Door: Resie Huijbers

  Beste Bianca, Heel veel succes. Ik vind het super wat je doet. Groetjes Resie

  5 dagen geleden
 • € 10 Door: j.verhaag

  1 week geleden
 • € 10 Door: Kevin

  Super initiatief en heel veel succes!!!

  3 weken geleden
 • € 10 Door: Rianne

  Succes!

  3 weken geleden

Bianca naar Malawi

3 oktober vertrek ik (Bianca Custers) voor 2 maanden naar Malawi om daar het 'Chitipi Children of the Nations' project te ondersteunen via de organisatie Doingoood. De kinderen hier zijn wees, halfwees of hebben een problematische thuissituatie. Om hier mijn steentje bij te kunnen dragen is geld nodig.

De Doingoood foundation ondersteunt projecten als deze met als doel zelfredzaamheid van de kinderen te vergroten.

Vaak heeft het lokale personeel het al druk genoeg met wat ze moeten doen. Vrijwilligers hebben een toegevoegde waarde  juist voor dat extra beetje persoonlijke, extra aandacht voor de kinderen. Dat lijkt misschien een kleine bijdrage, maar in werkelijkheid heeft dit vaak juist grote impact op het kind op het gebied van hun vaardigheden, motoriek, zelfvertrouwen en taalontwikkeling.

Ik ga dan ook m’n best doen om ze zoveel mogelijk hierin te stimuleren door o.a. te helpen met verzorging, lesgeven, schoolwerk, het organiseren van sport/spelactiviteiten en de dingen waar het personeel niet aan toekomt.

Malawi behoort tot de 10 armste landen van de wereld. Het project waar ik vrijwilligerswerk ga doen is dan ook volledig afhankelijk van donaties en giften. Daarom zijn alle kosten voor de reis, verblijf, cursussen, lokale begeleiding etc. voor mijn eigen rekening.

Deze zomer ben ik zelf al hard aan het werk geweest om een gedeelte te financieren, hiernaast is nog zo’n €2000,- nodig om me actief voor dit project te kunnen inzetten. Door mij te sponsoren maak je het mogelijk dat dat extra handen projecten als deze kunnen ondersteunen waar het o zo nodig is! Dit zal ik enorm waarderen, en de kinderen in het tehuis waarschijnlijk nog veel meer!

Help je me mee? Dat kan door links op de doneer-knop te klikken & door dit bericht verder te delen.

Volg mij

Op het blog www.bianca-malawi.reismee.nl houd ik mijn belevenissen bij tijdens de sponsorwerving en straks ook tijdens mijn reis. Leuk als je mij volgt! Zo kun je zien waar je donatie allemaal aan bijdraagt.

Alvast hartelijk bedankt voor je donatie!

Groetjes, Bianca

*Doingoood is een organisatie die verantwoord werkt volgens internationale voluntourism richtlijnen. Hierin staan duurzaamheid en zelfredzaamheid centraal waar ik dus graag mijn steentje aan bijdraag! (voor meer info zie: www.vrijwilligerswerk-afrika.nl/wat-is-verantwoord-voluntourism

Uitgelicht
Wie kan mij helpen? image

Wie kan mij helpen?

Se Re Na photo
Droom van Se Re Na
 • 3%
 • € 8.000 Doel droom
 • -