Melanie Plaggenmarsch photo
Droom van: Melanie Plaggenmarsch
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 8.000 Doel
  • Nederland Land
27 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Videografie voor Still.

Videografie voor Still.  image
Stichting Still biedt kosteloos een fotoreportage aan,aan gezinnen waarvan een ouder of een kind uitzichtloos ziek is. Ook verzorgt ze kosteloos een waardevolle fotoreportage van baby's die kort voor of na de geboorte zijn overleden. Stichting Still werkt met een team van 25 Professionele fotografen met een groot hart die gespecialiseerd zijn in dit werk en hun diensten belangeloos leveren voor deze gezinnen. Omdat we als fotografen merken dat het maken van bewegende beelden (video) tijdens deze intieme momenten een zeer waardevolle aanvulling is voor de reportage, maar wij de kennis niet hebben om een technisch perfect videobeeld neer te zetten.... Willen we al onze vrijwilligers fotografen een videografie cursus laten doen om zo een nóg mooier document aan deze gezinnen te leveren als handvat in een preceStill van rouwverwerking.

Stichting Still biedt kosteloos een fotoreportage aan,aan gezinnen waarvan een ouder of een kind uitzichtloos ziek is.  Ook verzorgt ze kosteloos een waardevolle fotoreportage van baby's die kort voor of na de geboorte zijn overleden.  

Stichting Still werkt met een team van 25 Professionele fotografen met een groot hart die gespecialiseerd zijn in dit werk en hun diensten belangeloos leveren voor deze gezinnen. 

Omdat we als fotografen merken dat het maken van bewegende beelden  (video) tijdens deze intieme momenten een zeer waardevolle aanvulling is voor de reportage, maar wij de kennis niet hebben om een technisch perfect videobeeld neer te zetten.... Willen we al onze vrijwilligers fotografen een videografie cursus laten doen om zo een nóg mooier document aan deze gezinnen te leveren als handvat in een preceStill van rouwverwerking. 

Uitgelicht
Guitars and dreams.. image

Guitars and dreams..

  • 100%
  • € 1.000 Doel droom
  • -