• 3 Donaties
 • € 130 Ontvangen
 • € 500.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 100 Door: Linda

  Voor het manifesteren van je droom.

  3 maanden geleden
 • € 15 Door: Margo muller van Rees

  Succes! Ik hoop dat je dit doel bereidt.

  3 maanden geleden
 • € 15 Door: Petra Biegstraaten

  Alle beetjes helpen hoop ik. Ik hoop dat het je lukt! Mooie droom, wil ik ook wel :-) veel geluk.

  3 maanden geleden

beschermde aarde

beschermde aarde image
Ik wil graag een terrein aankopen om een natuurgebied te realiseren waar ik met een groep mensen op een natuurlijke manier zelfvoorzienend kan wonen. Ik wil de wereld laten zien dat het mogelijk is om geheel zelfvoorzienende en off-grid en in balans met de natuur te leven en daarbij de aarde te herstellen.

Om dit te realiseren wil ik een gebied van bos en weide van minimaal 10 hectare aankopen. Hierin een voedselbos en permacultuurtuin realiseren waar we ook kunnen wonen in natuurlijke woningen van stro en leem. 
We willen dit natuurgebied tevens gaan openstellen voor geinteresseerden, zodat men de gelegenheid krijgt om te kunnen voelen hoe het is om natuurlijk te wonen en te leven.
We willen naast een permacultuurtuin en voedselbos hier ook dieren laten leven. Wild en gedomesticeerd. Alles in balans.

Leven in de natuur in balans met de aarde. 
Mijn droom gaat iedereen aan. Ik wil laten zien dat het mogelijk is om anders met onze aarde om te gaan. Als het systeem staat mag iedereen langs komen en cursussen volgen welke gratis zouden zijn. Cursussen eetbare wilde planten, duurzaam wonen, permacultuur, voedsel bossen, herstellende landbouw... noem maar op.
Het is een droom die iedereen aangaat. I.p.v. de natuur aanpassen aan ons. wil ik laten zien dat als we mee gaan met de natuur we de wereld kunnen voeden en in balans zonder geld kunnen leven.
Ik kan natuurlijk weggaan uit Nederland. Leven in een gebied ver van de westerse wereld. maar dan leren de meeste mensen in onze omgeving niks. Ik wil iedereen laten zien dat het kan. Dat we de reguliere landbouw, tuinbouw en veeteelt om dienen te gooien van massa productie naar kleine gemeenschappen die alles zelf doen. Het sociale stukje hoort daar ook bij. Mensen in balans met zichzelf en elkaar.
Helaas heb ik niet de financiën om het zo zonder hypotheek in de wereld te zetten. Als ik het met hypotheek doe ben ik weer afhankelijk van het geldsysteem waar ik zo graag van af wil.
Als ik het regel met een gemeente komt toch ook het geld weer om de hoek zetten.
Het liefst wil ik ook niet meer eigenaar zijn van grond maar beschermer.
Het beeld wat ik voor ogen heb is veel grootser dan ik in zo'n kort stukje kan verwoorden. Maar iedereen is bij thuis welkom om hierover te brainstormen. Graag in positiviteit en liefde. negativiteit hebben we al genoeg en die energie wil ik niet in mijn systeem hebben. 
Positiviteit en liefde voor de aarde en elkaar is een van de belangrijkste onderdelen van mijn droom. En dat wil ik iedereen die dan langskomt in dat systeem het laten ervaren.

Uitgelicht
St. Rico-Jay To America image

St. Rico-Jay To America

 • 24%
 • € 40.000 Doel droom
 • -