TrueBlueU photo
Droom van: TrueBlueU
  • 1 Donaties
  • € 25 Ontvangen
  • € 10.000 Doel
  • Nederland Land
1091 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

  • € 25 Door: Anoniem

    Hartverwarmend

    3 maanden geleden

TrueBlueU

TrueBlueU image
Ouders, kinderen en organisaties ondersteunen in het scheppen van een neutraal beeld en alle suggesties, invullingen, ongegronde aannames etc van zaken af te halen, zodat er een beeld word gevormd op basis van feiten en waarheid.

Onze organisatie zet zich in op het gebied van kinderen en ouders die worden geconfronteerd met school, Veilig Thuis, Jeugdzorg etc terecht of onterecht. Zaken als plaatsing van school, medicatie, ZMOK, seksuele zaken, uit huis plaatsing etc

Wij zijn een onafhankelijke organisatie die een licht schijnt op gestelde feitelijkheden en waarheden en sturen bij waar aannames en verbanden getrokken worden die niet bewezen zijn. Alles gaat uiteraard in overleg met de ouders.

Ouders die in dergelijke situaties terecht komen worden vaak zo overrompelt door emoties en patronen van vechten en vluchten dat er een zeer ongewenste situatie ontstaat. Ook is het gebleken dat mensen “lam” worden geslagen door aantijgingen en daardoor kunnen we spreken van ongelijke rechten.

De betrokkenen verwijderen zich vaak van elkaar en er is vaak 1 partij die de dupe wordt, de organisaties gaan vaak uit van een probleem dat opgelost moet worden met daarbij de schuldvraag en/of het dader/slachtofferverhaal.

Wij zorgen ervoor dat U stem en ook de stem van het kind gehoord wordt.

Daarnaast zorgen we ervoor dat u bij de ECHTE hulpvraag word begeleid en u zelf leert hoe u op een andere manier kunt handelen.

Mocht u of een bekende van u in een dergelijke situatie verzeild geraakt zijn en heeft u het gevoel dat u ongelijk word behandeld of bent u het overzicht verloren?

Neemt u dan contact op met Marjolein van der Tak via 0653219748 of mvdtak@gmail.com

TrueBlueU werkt op basis van donatie. Het geld dat nodig is word gebruikt voor onderzoeken, reizen naar de mensen, aanbieden van creatieve therapie (materialen) etc.

https://www.facebook.com/TrueBlueU-525787844276874/ 

M.A.M. van der Tak

NL89TRIO0786746424

Uitgelicht