Marcella Van Beusekom-Tamboer photo
Droom van: Marcella Van Beusekom-Tamboer
 • 38 Donaties
 • € 1.365 Ontvangen
 • € 5.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 10 Door: patricia

  heel veel sterkte. ik hoop dat jullie het bedrag bij elkaar krijgen.

  2 maanden geleden
 • € 5 Door: Joke

  Heel veel sterkte in deze toch al moeilijke periode.

  3 maanden geleden
 • € 10 Door: Chantal Konijn

  Dikke knuf!!

  3 maanden geleden
 • € 25 Door: Jans & Sabine

  Xxx

  3 maanden geleden

Een menswaardig afscheid

Een menswaardig afscheid image
Ons gemist is zo groot, en de klap na zo hard!

Met intens veel pijn en verdriet hebben we spijtig genoeg afscheid moeten nemen van onze mama en oma.

Een mama en oma die ondanks haar eigen gevecht met het leven altijd voor ons klaar stond een moeder die haar eigen pijn en verdriet aan de kant school voor ons. Een moeder die al heel jong ziek werd en veelste jong ( 64 ) is gestorven.

De laatste jaren ging het bergafwaarts uitgeput van altijd maar vechten tegen de pijn en eenzaamheid eisten zijn tol je kon niet meer.

In jou eigen woorden :

Ik vroeg je laatst: hoe kijk je terug op jouw leven? In je blik vol verbittering en intens verdriet gaf je aan, genoten te hebben van jouw 2 mooie dochters en 7 fantastische klein kinderen maar helaas was daarmee alles gezegd. Opgesloten tussen 4 muren en vastgekluisterd aan jouw bed of rolstoel. Moe van al die jaren pijn, eenzaamheid, afhankelijkheid, ziekte en zeer. Teleurgesteld in het verleden en geen uitzicht hebben op een leven waarin je wel jouw geluk zou kunnen vinden. Jouw laatste houvast was de hoop op geen toekomst. 

Hoe pijnlijk ook dit was jou besluit en wij begrepen dit.

maar wat doet het pijn! eigenlijk kunnen wij jou helemaal niet missen twee jonge meiden met allebei een gezin je bent onze moeder en de oma van onze kinderen. Maar we begrepen het.

Op donderdag 1 september heb je je laatste adem uitgeblazen WauW ik wist niet dat pijn zo'n pijn kon doen Mama we kunnen jou helemaal niet missen !!!! Wat moeten we nu toch zonder jou ???  

Wat zullen we je missen mam.

Nooit meer even langs voor een cola en een peuk,nooit meer samen lachen, nooit meer samen huilen, nooit meer samen zeiken, NOOIT meer zal jij mij cel of cella noemen of Bernice Ber.

Het gemis is groter dan groot!

Helaas moeten we ons nu druk maken om de financiën ipv dat we kunnen rouwen om onze mama. Dela vertelde ons namelijk dat ze onze moeder in een graf wilde stoppen met nog 2 anderen en misschien zelfs wel aan de andere kant van het land???? Wat een mensonterend afscheid.

En waar gaan wij dan heen als we even dicht bij haar willen zijn Friesland, Limburg ? Wie zal het zeggen.

Onze moeder heeft haar hele leven al geroepen dat ze begraven willen worden en dan het liefste zo dicht mogelijk bij haar ouders. Dit kon vertelde de Dela ons maar dan draaide we wel zelf voor de kosten op ? Wauw echt meen je niet Dela ! wat hadden jullie het netjes neer gezet op de polis ( een door dela uitgekozen algemeen graf) maar wat zijn jullie een stelletje #@$#@ natuurlijk willen wij dat we haar laatste wens kunnen waar maken en daarom doen we een beroep op jullie zodat wij mijn moeder een mooie plek inc. Steen kunnen geven die ze na alle ellende in haar leven wel verdiend heeft. En ook voor ons een plek waar we naar terug kunnen komen toch nog even dicht bij zijn een plek waar we trots op kunnen zijn.Wij hopen dat we genoeg donaties binnen krijgen zodat we uit de financiële problemen kunnen blijven en met een gerust hart kunnen door blijven gaan zonder dat onze gezinnen er de dupe van worden.Voor de mensen die al gedoneerd hebben onwijs bedankt we zijn hier zo ontzettend blij mee hier zijn geen woorden voor. Onze dank is groot heel groot 

Uitgelicht