Marjolein photo
Droom van: Marjolein
 • 31 Donaties
 • € 655 Ontvangen
 • € 2.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: s.van t wout

  Heel veel sterkte Marjolein, ik hoop dat je gauw het bedrag bij elkaar kan krijgen. Xxx

  3 maanden geleden
 • € 50 Door: Danielle

  3 maanden geleden
 • € 10 Door: Wendy

  Blijf positief en dromen...... Geniet van al je lieve mensen om je heen! Groetjes Wendy (vriendin van Wendy)

  3 maanden geleden
 • € 50 Door: Daisy en sander!

  Blijf sterk en positief! Verlies de hoop niet. En ik hoop ook voor jou en jullie dat je ooit van deze rotte situatie afkomt!

  3 maanden geleden

Hoop op een normaal leven.

Hoop op een normaal leven. image
Lieve bekenden & onbekenden, Ik wil jullie vragen om even de tijd te nemen om mijn verhaal te lezen. Vanuit het diepste van mijn hart vraag ik om hulp, zodat de hoop op een normaal leven werkelijkheid kan worden. Van mijn 27 levensjaren ben ik er 12 ziek, waarvan de laatste jaren ernstig. Niemand wil om donaties vragen, maar een feit is dat als ik mijn behandelingen niet voort kan zetten, de bacteriën nog veel en veel meer schade zullen gaan aanrichten..

Sinds september 2015 is er na een strijd van 10 jaar eindelijk wat gevonden in mijn bloed en kreeg ik de diagnoses Lyme stadium 3 (neuroborreliose) & de co-infectie Bartonella, beide in de chronische vorm. Deze bacteriën worden overgedragen door een beet van een teek. Neuroborreliose houdt in dat de Lyme bacterie zich in de hersenen heeft gevestigd en daar schade aanricht. Bartonella is een ook een bacterie die zich, net als die van Lyme, verspreidt door je hele lichaam en vreselijke schade toe brengt. Artsen denken dat ik zo’n 10 jaar geleden ben gebeten en door de slechte Nederlandse testen hebben ze dit nooit kunnen vinden en is dit dus ook nooit behandeld.
Ik heb sinds dien allerlei klachten gekregen zoals extreme pijnen (bot-, spier- & zenuwpijnen), verlammingen, extreme vermoeidheid, krampen en spasmes, dagelijkse koortspieken, epilepsie-achtige aanvallen, grieperig gevoel, maar ook geheugen en concentratie problemen. Daarbij heb ik ook schildklier problemen en een aandoening aan mijn zenuwstelsel gekregen door schade die Lyme heeft veroorzaakt. Hierdoor wordt mijn bloeddoorstroming niet goed gereguleerd en krijgen mijn hersenen veel minder bloed dan goed zou zijn op het moment dat ik op sta.

De laatste tijd is mijn gezondheid zodanig slecht dat ik bijna continue op bed lig en buiten gebonden ben aan de rolstoel. Ik ben dus helaas erg immobiel en heb dan ook veel zorg nodig. Dat is geen leven, voor niemand niet. Maar zeker niet als je zo nog zo jong bent.


Momenteel krijg ik hele zware infuusbehandelingen in Amsterdam. Twee keer per week gaan we op en neer om antibiotica via het infuus te krijgen. Inmiddels ben ik daar al 7 maanden mee bezig en beginnen we een kleine vooruitgang te zien, maar nog lang niet genoeg om een normaal leven te kunnen lijden. De infusen zullen binnenkort wel minder vaak worden, maar ik ben nog lang niet klaar met het behandelen van de bacteriën, dit kan nog wel jaren gaan duren. Deze behandelingen worden niet vergoed door de verzekering en is inmiddels al opgelopen tot over de €10.000. Uit eigen zak.

Te absurd voor woorden, maar deze behandeling voelt als mijn laatste redmiddel. Waarom? Omdat Nederland denkt dat als je Lyme niet behandeld dit vanzelf weg gaat. Ik weet niet welke mafketel dat heeft verzonnen, maar iedereen weet dat een bacterie zich blijft verspreiden zonder behandeling. Waarom geven dan als ze Lyme acuut diagnosticeren wél antibiotica? Precies…

Ik wil jullie dan ook vanuit het diepste van mijn hart om hulp vragen.

De financiële last is zodanig hoog dat we het niet meer zelf kunnen ophoesten en als de behandeling gestaakt moet worden, zal de bacterie zich verder gaan verspreiden. Dit zal leiden tot permanente schade in mijn hersenen, hart en zenuwstelsel wat uiteindelijk tot de dood zal lijden. Ook heb ik hulpmiddelen nodig, bijvoorbeeld voor in huis om het dagelijks leven wat makkelijker voor mij te maken. Iedere euro helpt voor mij en mijn familie om de last iets minder te maken.

Ik heb een video gemaakt over een dag uit mijn leven tijdens een infuuskuur en ik wil jullie vragen om deze eens te bekijken zodat je kunt zien wat zo’n behandeling met iemand doet. Je kunt de video hier vinden: https://www.youtube.com/watch?v=-VVQ1AtSOYc

Ontzettend bedankt voor het lezen van mijn verhaal en voor de eventuele donatie!!

Uitgelicht
Reclamespot Basisinkomen image

Reclamespot Basisinkomen

 • 0%
 • € 25.000 Doel droom
 • -