• 6 Donaties
 • € 35 Ontvangen
 • € 5.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 5 Door: Martine Delfgaauw

  3 maanden geleden
 • € 5 Door: R. Federer

  Fantastisch initiatief! Ik steun deze stichting omdat jonge talentvolle tennisspelers meer kansen krijgen.

  3 maanden geleden
 • € 5 Door: Sven

  3 maanden geleden
 • € 5 Door: Anoniem

  Veel succes!

  3 maanden geleden

Geef tennistalent toekomst!

Geef tennistalent toekomst! image
Als stichting willen wij prestatietennis voor die groep tennissers met bijzonder talent en ambitie waar de financiële middelen ontbreken, mogelijk maken.

“Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is om financieel ondersteund te worden om het maximale uit je mogelijkheden te halen. Zonder de hulp van goedwillende sponsoren had ik mijn dromen om op de grote toernooien zoals Wimbledon, Roland Garros, Australian Open en US Open te spelen niet kunnen verwezenlijken. Eén van de mooie ervaringen tot nu toe, was om tegen Serena Williams de halve finale op Roland Garros te mogen spelen.

Na mijn middelbare school verdiende ik te weinig geld om zelf mijn trainingen en reizen te bekostigen. In 2012 haalde ik mijn eerste grote succes op de WTA Tour door het toernooi in het Marokkaanse Fez op mijn naam te schrijven. Dit was voor mij de eerste stap naar financiële onafhankelijkheid van sponsoren.

Ik gun ook anderen om hun dromen waar te maken. Daarom ondersteun ik stichting Care for Talent en ik hoop dat u dat samen met mij doet.”

Kiki Bertens
Ambassadrice

Als Stichting Care for Talent willen wij prestatietennis voor een groep tennissers met bijzonder talent en ambitie mogelijk maken wanneer het talent verloren dreigt te gaan vanwege het gebrek aan financiële middelen. Daarom zetten wij ons in om deze tennistalenten te ondersteunen zodat zij de kans krijgen zich verder te ontwikkelen en wellicht de wereldtop te halen.

Een voetballer met het talent en de ambitie om de top te halen zal daar veelal in slagen. In deze teamsport zijn er voldoende financiële middelen en faciliteiten die de weg naar het profvoetbal mogelijk maken. Bij een individuele sport als tennis ligt dit helaas anders. De hoge kosten zijn voor veel ouders op een gegeven moment niet meer op te brengen. Hiernaast vinden sponsoren het minder aantrekkelijk om individuele opkomende sporters te ondersteunen. Samen met u willen wij er voor zorgen dat een team aan talenten zich kan richten op hun tenniscarrière en zich geen zorgen meer hoeven te maken om zijn of haar financiële middelen.

Op dit moment steunen wij al talenten en potentiële talenten. Talenten die al op de wereldranglijst staan, talenten die bezig zijn een plaats te veroveren op de wereldranglijst en nationale talenten die de stap naar de wereldranglijst willen gaan maken. Daarnaast hebben we een groep van potentiële talenten die zich eerst nationaal moeten bewijzen voor ze de stap naar de talenten kunnen maken. We streven er naar om voor beide groepen voldoende financiële steun te vinden zodat zij zich kunnen richten op hun grootste passie: Tennis. Echter is ons voornaamste doel om de bestaande groep talenten uit te breiden waardoor meer tennisjeugd de kans krijgt zijn realistische dromen waar te kunnen maken.

Samen staan we sterker en geven tennis een toekomst!

Bestuur Stichting Care for Talent

Uitgelicht