Alex Neid photo
Droom van: Alex Neid
 • 1 Donaties
 • € 25 Ontvangen
 • € 50.000 Doel
 • Nederland Land
176 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: Anoniem

  Succes

  3 maanden geleden

Stagewoningen in Suriname

Stagewoningen in Suriname image
Elk jaar gaan er vele studenten op stage in Suriname, voornamelijk Nederlandse en Belgische studenten. Niet zo gek natuurlijk want Suriname is een prachtig warm en tropisch land waar het goed toeven is. Je kunt er Nederlands spreken, het is niet duur en het toerisme is groeiende en men begint eindelijk het land te ontdekken. Kortom Suriname is HOT. Met dit gegeven wilde ik gaan ondernemen in Suriname en ik loop al lange tijd met het idee om iets in Suriname te willen beginnen. Het idee is dus om een goedlopende studente complex in Paramaribo te laten bouwen met diverse voorzieningen, waar de stagiaires een leuke tijd kunnen beleven en nieuwe ervaringen opdoen.

Dag lieve mensen,

Even voorstellen, ik ben Alex 37 jaar, vader van 3 kids en run samen met mijn partner het huishouden en tussen de bedrijven door werk ik als handhaver. Mijn achtergrond is Horeca en heb in het verleden een klein koeriers bedrijfje gehad.

Ik zou graag weer voor mezelf willen beginnen om mijn oudedagsvoorziening veilig te stellen en natuurlijk omdat ik het leuk vindt om te ondernemen.

Mijn grote interesse voor Suriname bracht me op het idee om daar iets met vastgoed te doen. Iedereen kent wel een student of is zelf student geweest en je vindt ze overal ter wereld. Zo ook in Suriname waar elk jaar meer en meer studenten uit voornamelijk Nederland en België komen.

Dit bracht me op het idee om zelf stagewoningen te laten bouwen in Suriname. Ik wil proberen een deel te financieren via crowdfunding en van dat deel een perceel kopen zodat ik daar opkan bouwen.

Het is de bedoeling dat een bevriend ouder echtpaar samen met mij de onderneming gaat runnen. Zij zullen op hun oude dag daar als beheerder in Suriname de boel gaan bestieren.

Iedereen die dit een leuk idee vindt en dit wil ondersteunen krijgt er wat voor terug. Bedragen boven de 50 euro krijgen een Suriname verrassingspakket opgestuurd en vanaf 1000 euro kan je als we ons project hebben gerealiseerd kans maken om op onze kosten een weekje te verblijven in onze stagewoningen in Suriname.

Voorbeeld stagewoning zie afbeelding

Uitgelicht
Trouwen als laatste wens image

Trouwen als laatste wens

 • 28%
 • € 7.000 Doel droom
 • -