J van Slooten photo
Droom van: J van Slooten
 • 3 Donaties
 • € 30 Ontvangen
 • € 6.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 5 Door: Reina en Jack

  Zet em op. Maatjes klaverjasclub

  3 maanden geleden
 • € 15 Door: Robin Coenraats

  Alsjeblieft

  3 maanden geleden
 • € 10 Door: ria dorresteijn

  Lieve mensen Ik hoop dat vele mensen mijn voorbeeld zulle volgen en jullie droom uit gaat komen liefs Ria

  3 maanden geleden

"Weer samen op pad"

"Weer samen op pad" image
En toen kwam ik deze site Dream or Donate en kreeg weer hoop, en dacht ik probeer het . Wie weet is het lot ons nu goed gezind Het is niet voor niets denk ik, dat ik deze geweldige site tegen kwam . Onze droomwens. Een veilige betrouwbare geschikte brommobiel..om weer samen te genieten.

Onze wens. Een veilige betrouwbare brommobiel.

Wie zijn wij en waarom hebben wij deze wens.

Wie in ikzijn wij : Ik ben Jack 63 jaar en rolstoel afhankelijk, fybromyalgie., Diabetisch en  psychische stoornissen .Sinds  2013 rolstoel afhankelijk., daarvoor was ik mantelzorger voor mijn vrouw en reed met haar overal heen waar zowel zij en ik vreselijk van genoten.  NU doe ik voor haar de praktische dingen die ik kan. Voor de rest worden we beiden verzorgd in het huis met zorg waar we wonen. 

Mijn vrouw Jolanda Heeft al zeker 20 jaar ME /CVS (vermoeidheidsindroom )fybromyalgie .diabetes eigenlijk ziektes  die op de energie werken. In 2008 kreeg ze haar eerste hersen infarc't  waardoor ze nog meer vermoeid raakte en een vormenblindheid  kreeg. En daardoor niet meer zelfstandig aan het verkeer mag deel nemen. Ook is ze heel erg prikkel gevoelig waar om ik vaak niet teveel kan bewegen en niet te snel  en hard moet praten.Tot 2011 heeft ze nog een paar cva.s gehad en tias. Al met al zijn we er achter dat we in onze brommobiel  vooral genieten ik kan niet bewegen omdat ik mijn stuur vast heb zo gaan we dan samen op pad.  Een brommobiel gekocht van 3 x vakantie geld van onze gezamelijke Sociale dienst uitkering met kleine beetjes gespaard. Helaas was dit zo'n miskoop motorische en  de rest en de garage liet ons stikken. Dus weer laten maken nee niet bij die garage. Als het ene gemaakt is gaat het volgende visa versa. Ik voel me niet veilig en hij stopt er steeds meer ratelt en ik weet het niet meer.mijn vrouw zette mijn rolstoel in de auto. Maar heeft u versleten nekwervels en versleten rug mag dus niet tillen. Een brommobiel met wat deuren achter zou het beste zijn dan Kan hij er in gereden met oprijplaten.

Hopelijk willen U , jij of jullie iets doneren zodat onze droom waarheid word.  

Uitgelicht
Gedupeerde motorrijdster image

Gedupeerde motorrijdster

 • 19%
 • € 1.500 Doel droom
 • -