Bart Lamers photo
Droom van: Bart Lamers
  • 1 Donaties
  • € 5 Ontvangen
  • € 500 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

  • € 5 Door: Anoniem

    Geweldig! Hopelijk snel meer donaties!

    3 maanden geleden

Serious Request 2016!

Wij studenten van het Summa College Business Eindhoven, willen geld inzamelen voor Serious Request!

Hoi! leuk dat je onze crouwdfunding pagina bezoekt!

Help mee te doneren zodat ons project groepje van school projecten kan organiseren om geld op te halen voor Serious Request 2016! Iedere 35 seconden sterft er een kind aan longontsteking en dat moet stoppen!
Deel aub zoveel mogelijk en geef iedereen de kans om te doneren!

Ons plan is om 3 activiteiten te plannen om zoveel mogelijk geld op te halen.
Wij zullen staan op een rommelmarkt, op de kerstmarkt van het Summa College en wij zijn bezig met het plannen van een super gezellig feestje in de binnenstad van Eindhoven! 

Al het geld dat wij hiermee ophalen gaan we samen met onze docenten brengen naar het Glazen huis in Breda. Dit geld zamelen wij in om het aantal kinderen met longontsteking zo klein mogelijk te maken. Hier is het voor de meeste mensen geen levensbedreigende ziekte en kan het makkelijk opgelost worden, maar voor kinderen in een land vol armoede is dit anders. Daar sterven jaarlijks een enorm aantal kinderen omdat er gewoon geen zorg en medicijnen is om iemands leven te redden, en dat moet stoppen!

Om al die evenementen te kunnen organiseren hebben wij natuurlijk geld nodig. Een deel zullen wij krijgen tijdens een crowdfundingsavond op school maar dat is nog lang niet genoeg!

Daarvoor hebben wij deze pagina aangemaakt waar mensen een bijdrage kunnen geven voor het realiseren van onze plannen. Het bedrag maakt niet uit, alles is welkom!

Ik wil alvast iedereen bedanken die zo lief is om een steentje bij te dragen in ons project, en hopelijk kunnen wij samen met de andere groepjes uiteindelijk een geweldig bedrag weg geven!

Liefs, 

Sanne, Vincent, Roya, Alicia, Janne & Bart

Uitgelicht