Stefanie Neihof photo
Droom van: Stefanie Neihof
 • 11 Donaties
 • € 565 Ontvangen
 • € 2.400 Doel
 • Nederland Land
125 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

 • € 15 Door: Elles

  You go girl!!

  1 maand geleden
 • € 50 Door: Opa en Oma Neihof

  3 maanden geleden
 • € 100 Door: Ronald, Monique en Bo

  Stefanie, sympathiek doel en veel succes!

  3 maanden geleden
 • € 25 Door: Paul en Leny

  Lieve Stefanie, top, snel op naar je doel❤

  3 maanden geleden

Straatjongeren Nepal

Straatjongeren Nepal image
Vanuit mijn opleiding MMZ krijg ik samen met mijn klasgenoten "the once in a lifetime experience" om straat jongeren in Nepal een handje te helpen door mee te gaan op een Quest Track.

Daar zit je dan als kleine jongen, tot diep in de nacht afval te sorteren op de vuilnisbelt. Misschien verdien je wel een beetje geld zodat je morgen weer kunt eten. Geen ouders, geen familie, geen sociaal netwerk om op terug te vallen. Samen met duizenden andere kinderen zwerf je door de straten van Nepal.

De situatie van deze straat kinderen is schrijnend: Velen hebben hun familie verloren t.g.v. ziekte en/of de burgeroorlog waar Nepal 10 jaar lang mee te maken heeft gehad. Anderen zijn eenvoudigweg in de steek gelaten, omdat ze te veel zorg vroegen. Weer anderen zijn van huis weggerend, omdat ze in geweldadige, disfunctionele of arme omstandigheden leefden. Deze kinderen lopen het meeste risico om misbruikt, gemolesteerd of vermoord te worden. 

Gelukkig is daar Mountain Child Care die deze straat jongeren een kans bied om terug te keren in de maatschappij.

Vanuit mijn opleiding MMZ krijg ik samen met mijn klasgenoten "the once in a lifetime experience" om een handje te helpen door mee te gaan op een Quest Track. Tijdens deze Track maken we o.a. een 6 daagse tocht door het Himalaya gebergte. Ik loop deze Track samen met een straat jongere uit Nepal. Hierin gaan we opzoek naar onszelf en we ontdekken waar onze kwaliteiten liggen. Voor deze straat jongeren is dit essentieel om terug te kunnen keren in de maatschappij.

Helaas gaat niets voor niets en kost deze reis naar Nepal €2400. Hiermee help jij een jongere uit Nepal om een coaching traject te volgen van 1 tot 3 jaar. Dit traject bestaat o.a. uit opleidingskosten en het opstellen van een persoonlijk ontwikkelingsplan. Door dit bedrag bij elkaar te krijgen heb ik natuurlijk sponsors nodig, dus vraag ik u om je steentje bij te dragen!! 

U kunt uw steentje bijdragen door geld te doneren. Alle kleine beetjes helpen uiteraard! Ik en de kinderen uit Nepal zullen u dankbaar zijn.

Liefs Stefanie

Uitgelicht