Katja de Man photo
Droom van: Katja de Man
 • 67 Donaties
 • € 1.533 Ontvangen
 • € 5.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 29 Door: Lies Vervooren

  Heel veel succes met het bouwen aan jouw droom. x lies

  2 maanden geleden
 • € 30 Door: karin boer

  2 maanden geleden
 • € 50 Door: bart gillis

  alle beetjes helpen hé

  2 maanden geleden
 • € 10 Door: Suzanne

  2 maanden geleden

Wildevrouw-Atelier

Deze crowdfundingsactie is deel van de Challenge "Verbind de Wildevrouw met jou" die van 1 t/m 14 oktober (op FB) zal plaatsvinden. Kijk voor meer informatie op www.KatjadeMan.com

Deze heerlijke 14-daagse inspiratie-boost zet je in beweging om daadwerkelijk je ruimte in te nemen. Plaats jezelf op nummer 1 en pas je aan aan de wensen van je hart. Ik daag je uit je ongelooflijke kracht te omarmen om ongegeneerd en voluit te gaan stralen! Door mee te doen met de challenge investeer je niet alleen in jezelf, maar wordt je tevens investeerder van de bouw van mijn droom:  een atelier dat (o.a.) zal worden gebruikt als een ontmoetingsplaats voor Wildevrouwen.

Wat heb jij te besteden en wat krijg je er voor terug??

Donaties tussen de €10,00 en €29,00: Je bent verzekerd van een plek in de Challenge en zal spoedig worden toegevoegd aan de besloten Facebookgroep waarop dit evenement zal plaatsvinden!

Donaties tussen de €30,00 - €50,00: Doe mee aan de Challenge én wordt de eigenaar van het boek Wildevrouw, dat je binnen 5 werkdagen toegestuurd krijgt.

Donaties tussen de €75,00 - €125,00 Doe mee aan de Challenge, ontvang het boek Wildevrouw én wordt persoonlijk geinspireerd tijdens een 1-op-1 empowermentgesprek via Skype van 45 minuten! 

Donaties tussen de €150,00 - €200,00: Doe mee met de Challenge, ontvang het boek Wildevrouw, én wordt persoonlijk geinspireerd door een 1-op-1 empowermentgesprek van 1,5 uur aan mijn keukentafel in Liempde.

Donaties boven de €225,00: Doe mee aan de challenge, ontvang het boek Wildevrouw, wordt persoonlijk geinspireerd tijdens een 1-op-1 empowermentgesprek via skype én ontvang een voucher deel te nemen aan een workshop!

Donaties boven de €500,00: Doe mee aan de Challenge, ontvang het boek Wildevrouw én maak in 2017 gebruik van het atelier voor een dag waarin jij zelf een groep ontvangt voor een training, workshop, feestje, vergadering of bijeenkomst inclusief een lunch voor 10 personen!

Kun jij je niet vinden in bovenstaand voorstel, maar wil je wel graag bijdragen aan mijn droom, stuur dan een email naar info@kunstevenement.com en vertel me watvoor een tegenprestatie ik kan leveren!

Heb je het boek al gelezen? Misschien is het een leuk idee om het als een kado weg te geven, je maakt er vast iemand blij mee! Ook kun je ervoor kiezen het gedoneerde bedrag om te laten zetten in een voucher die je kan inwisselen tijdens een workshop, evenement of online-training. Stuur een mailtje met voucher-verzoek naar info@kunstevenement.nl

Wil je alleen helpen met mijn droom, en verwacht je niets terug? Laat het me weten.. Mijn dank is groot!

Let's get wild together!

En bedankt voor je donatie!

I'll be in touch!

Wildegroet,

Katja de Man

Uitgelicht
opnieuw beginnen image

opnieuw beginnen

 • 44%
 • € 2.500 Doel droom
 • -