Judith van Thuil photo
Droom van: Judith van Thuil
 • 7 Donaties
 • € 655 Ontvangen
 • € 2.500 Doel
 • Nederland Land
49 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

 • € 500 Door: Anoniem

  Een donatie van groot dierenliefhebbers, bijzondere vrienden en grote fans van Wonderboy. De dader moet bekend worden, sterker nog de dader zal bekend worden en hij zal boeten voor zijn verschrikkelijke daad.

  4 dagen geleden
 • € 100 Door: Anoniem

  4 weken geleden
 • € 10 Door: Gerda Burgers

  Heel sterkte met Wonderboy! Ik hoop dat hij er goed uit gaat komen.

  1 maand geleden
 • € 5 Door: Anoniem

  Het gaat je lukken Judith!

  1 maand geleden

Help mij de schutter vinden!

Help mij de schutter vinden! image
Mijn paard werd met een wapen beschoten, in 2 benen zat een kogel. Van de dader ontbreekt ieder spoor. Onderzoek door politie en dierenpolitie leverde tot nu toe niks op. Daarbij beantwoorde de politie mijn aangifte met de volgende woorden: `Wij geven voorrang aan misdrijven waarover we meer informatie hebben. En waarvan we denken dat we de dader of de daders kunnen vinden`. Tja als er iemand met een geweer naast mijn paard had gezeten, had ik geen politie nodig gehad.

Zijn hiermee de paarden in Nederland vogelvrij verklaard? Is zinloos geweld tegen dieren in Nederland geaccepteerd?!

Dat iemand ongestraft voor de lol, voor de kick of onder invloed van een dier kan mishandelen is toch te gek voor woorden!

Lieve mensen dit kunnen we toch niet laten gebeuren?!

Vanaf het moment dat mijn paard beschoten is leef ik met verdriet, woede, machteloosheid en angst, heel veel angst. Daarom vraag ik jullie, onze samenleving, om hulp.

Help mij de schutter en de medeplichte(n) te vinden alstublieft!

Via deze weg wil ik een bedrag bij elkaar krijgen van € 2500,00 om een beloning uit te kunnen loven voor de gouden tip die naar de dader leidt. Tipgeld kan mensen soms net dat zetje geven om wel te willen en/of durven te getuigen.

Het paard was gehuisvest in het dorp Aalst (GLD) en liep in een weiland achter het huis. De buurt is bebouwd met woonhuizen, zijn weiland grenst aan de polder. Tot nu toe zijn er geen getuigen, maar er zijn sterke vermoedens om aan te nemen dat dit geen individuele actie is geweest.

Help mee om de laffe schutter te vinden en doneer. Iedere euro is welkom!!!!

Mijn paard Wonderboy is nog steeds aan het herstellen van de beschieting en de operatie die hij moest ondergaan. Hij staat sinds die tijd noodgedwongen in zijn stal, beroofd van zijn vrijheid door een laffe, zieke geest met een wapen. Nog steeds is het onzeker of hij volledig zal herstellen en of  hij alle vier zijn benen pijnvrij en volledig zal kunnen belasten in de toekomst.

Tot nu toe heeft de diergeneeskundige zorg voor Wonderboy € 5000,00 gekost en we hebben nog een hele lange weg van revalidatie en mogelijk operatie te gaan. Dus met dit bedrag zijn we er nog lang niet en het kan zijn dat door alle zorg en revalidatie het bedrag zal verdubbelen.

Omdat de zorg van Wonderboy er niet onder mag lijden, zijn spaarpotje inmiddels aardig leeg raakt en je tegen dit soort “aanslagen” niet verzekerd bent doe ik een beroep op jullie.

De dader mag niet ongestraft blijven lopen!!!!!!!!

Help mij alstublieft om de dader te vinden, help mee om te laten zien dat onze dieren niet vogelvrij zijn, help mee om te laten zien dat zinloos geweld bij dieren onacceptabel is en dat ook u vindt dat dit niet onbestraft voorbij kan gaan.

Doneer alstublieft, iedere euro is welkom, iedere donatie is een signaal!

Meer informatie over Wonderboy het beschoten paard kunt u vinden op mijn Facebookpagina: www.facebook.com/judith.vanthuil

Artikelen:

www.bd.nl/regio/zaltbommel-e-o/zaltbommel/paard-beschoten-in-weiland-aalst-1.6223405

www.bitmagazine.nl/artikelen/verbijstering-beschieten-paard-aalst/61880/

 

Hart van Nederland:

http://www.hartvannederland.nl/top-nieuws/2016/paard-wonderboy-beschoten-weiland-aalst/

 

Uitgelicht
Maak basisinkomen mogelijk! image

Maak basisinkomen mogelijk!

 • 104%
 • € 12.500 Doel droom
 • -