Lekkeresnack photo
Droom van: Lekkeresnack
 • 2 Donaties
 • € 35 Ontvangen
 • € 25.000 Doel
 • Nederland Land
67 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

 • € 10 Door: Anoniem

  Een begin voor je. Succes!

  1 maand geleden
 • € 25 Door: Anoniem

  1 maand geleden

Een unieke luxe snack!!

Een unieke luxe snack!! image
Een echte unieke luxe overheerlijke verassende snack!!. Al vaker lagen dingen jaren later in de winkel die ik eerder bedacht hebt. Telkens zo'n moment van 'had ik maar'. Dit keer laat ik deze kans niet voorbij schieten en trek ik de stoute schoenen aan!

Lieve allemaal, 

Ten eerste leuk en lief dat je de tijd al neemt om mijn droom te bekijken!

Even in t kort over mezelf. 

Het is voor mij vanaf jongs af aan niet makkelijk geweest. Ik heb hard moeten knokken om te overleven.  Was eindelijk iets moois aan t opbouwen. Het zag er allemaal eindelijk eens super goed uit. En dan denk je dat je alles gehad hebt. T kon dus nog erger.. veel erger. Nu een aantal erg zware jaren achter de rug met veel dierbare verliezen. Ik ben pas 33 lentes jong. Ik heb voorheen al een super leuke eigen zaak gehad. Die ik helaas toen door mijn privesituatie moest verkopen. De pijn en t verdriet van alles wil ik nu graag gaan omzetten in iets positiefs. Ipv een neerwaartse spiraal. 

Een paar maanden geleden bedacht ik deze geweldige snack.  Ik ben gaan kokkerellen in mn kleine keukentje om tot deze unieke lekkere snack te komen.  Ik ben naar 1 van de grootste snack leveranciers gegaan met mijn idee. Ze vonden t geweldig dat ik die stap durfte te maken zomaar uit t niets naar zo'n groot bedrijf. En heb een proeverij daar gehouden en ze vonden het geweldig. En gelukkig ook uniek. Want dat kwam niet veel voor. Ze zijn aan t kijken of mijn product in productie genomen kan worden.

T moment dat ik bij dat bedrijf wegreed. Was ik verdrietig en gelukkig te gelijk. Gelukkig vanwege t beter dan goede leuke gesprek met 1 van de ceo's. En verdrietig dat ik t niet kon delen meer met mijn dierbaren die er niet meer zijn.

Maar nu is t zo. Dat ik door alles wat er gebeurd is en t me allemaal een tijd geleden daardoor te veel was geworden. Heb ik helaas geen slimme keuzes gemaakt. 

Heb veel nagedacht. Ik wil dit oplossen en hiermee kan ik ook dat en ik bouw eindelijk iets geweldigs op.  Maar ja wat doe je zonder financiele middelen. Ik hoop dat jullie me helpen dit zelf op de markt te brengen. Want wat is er nou leuker dan dit zelf te doen! En een succes word t zeker!

Mijn snack verdiend een grote lancering!

Ik heb thuis niet de mogelijkheden dit goed aan te pakken. Bv heb maar een mini vriesvakje. Een mini keuken. Etc. Thuis kan ik niet perfect haccp werken. Ik wil dus een pandje gaan huren. En natuurlijk alles haccp inrichten. Dat ik alles volgens de regels ga doen! Daarnaast natuurlijk Website promotie etc. 

Wil met de lancering een soort event organiseren. Proeverij muziek drankjes etc. Waar jullie allen natuurlijk die doneren ook een uitnodiging voor krijgen!

Kort samen gevat. Ik wil graag mijn eigen echt geweldige snack op de markt brengen! En mijn leven weer in eigen handen nemen! 

Gunnen jullie me dit geweldige nieuwe begin? I hope so!

Alvast super bedankt iedereen,  ook de mensen die wel wilden doneren maar niet konden!

Uitgelicht