• 91 Donaties
 • € 2.739 Ontvangen
 • € 4.000 Doel
 • Nederland Land
16 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

 • € 100 Door: Huize NPV

  Succes op de laatste dag. X

  1 maand geleden
 • € 30 Door: E. van der Berg

  Goed werk dames! Bewondering voor jullie!

  2 maanden geleden
 • € 25 Door: erik

  Goed bezig dames!

  2 maanden geleden
 • € 25 Door: Debbie Kloos

  Fijn dat jullie dit doen!

  2 maanden geleden

Een glimlach brengen...

 Een glimlach brengen... image
Mogen wij met jullie de wereld een beetje mooier maken……? Twee van ons zijn al eerder naar lesbos en Chios geweest. De andere twee hebben al heel lang de wens dit te gaan doen En weer gaan we proberen de druppel op de gloeiende plaat te zijn. Wij gaan een lach op een gezicht toveren en een beetje hoop brengen. Wij: Marieke Vos, Joke van der Berg, Trudy kooistra en Anke-marije Piebenga gaan half oktober 2016 terug naar Lesbos om te werken in de overvolle vluchtelingen kampen op Lesbos,Griekenland. Waar de mensen vast zitten, wachten, de boten nog steeds binnen komen en de mensen afhankelijk zijn van Europa’s goede wil. Dit alles voor stichting Movement on the ground. 4 meiden, allen werkzaam in de zorg of met vluchtelingen. En ja, daar hebben we jullie hulp heel hard bij nodig. Niet met goederen, maar met geld.

Waarom geld? De enorm gastvrije inwoners van Lesbos die dag en nacht mee werken aan de hulp aan de vluchtelingen, hebben het zwaar door het instorten van het lokale toerisme . En hoe kunnen wij ze op deze missie beter helpen dan het geld ter plaatste uit te geven en op deze wijze de lokale economie te stimuleren en ook vluchtelingen te helpen.. Dit doen wij door op Lesbos eten, drinken, sport en spel materialen en leermiddelen aan te schaffen voor de kinderen in de vluchtelingen kampen. Het meest basale voor een kind, maar met een onuitwisbare herinnering. Samen kunnen we het verschil maken voor onze medemens.

Mocht je financieel iets willen en kunnen betekenen en je voelt je geroepen maar je kunt dat niet ter plaatste doen, steun ons dan financieel en weet dat je daarmee een heel klein beetje het verschil kunt maken. Doneren kan ook anoniem.

Wat hebben wij te bieden:

Trudy: organisatorisch talent, een groot hart, altijd een luisterend oor, humor, warme armen en een mega schoot

Marieke: Groot hart, creatief, humor, lief, harde werker, koken ( en dat kan ze goed!

Joke: Top fotografe, Creatieve duizendpoot, groot hart, kindervriend , Expert in de alleenstaande minderjarige vluchtelingen

Anke-marije: baby expert, kartrekker, groot hart, organisatorisch talent ,humor, en een hele brede schoot.

Heel veel liefs,

Joke, Marieke, Trudy & Anke-marije

*movementontheground heeft de ANBI status, giften zijn aftrekbaar van de belasting

www.movementontheground.com

Uitgelicht