charlotte swart photo
Droom van: charlotte swart
 • 60 Donaties
 • € 2.110 Ontvangen
 • € 53.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 100 Door: Roelof, Gitte, Hessel, Stijn en Rixt

  Heel veel succes, we hopen dat het jullie lukt deze kleine ook naar Nederland te halen. Succes!!

  2 weken geleden
 • € 25 Door: Anoniem

  4 weken geleden
 • € 5 Door: Anoniem

  4 weken geleden
 • € 25 Door: Noortje

  Mijn bijdrage via de veiling.

  1 maand geleden

Bring home their brother!

Bring home their brother! image
Wij vragen uw hulp om het biologische broertje van onze 2 jongste kinderen te kunnen adopteren. Uiteraard is het altijd fijn als kinderen bij elkaar op kunnen groeien maar ivm hun voorgeschiedenis is dit extra belangrijk (wat er exact heeft plaatsgevonden houden wij voor de kinderen zelf ivm hun privacy. Zij moeten dit later zelf op hun moment gaan verwerken) Mocht je meer willen lezen/weten over onze weg om hem thuis te brengen dan kun je ons volgen op www.bringtheirbrotherhome.com

Na 3 biologische kinderen werd ons gezin uitgebreid met een prachtige zoon geboren in Florida. Na hem begonnen we nog een procedure , deze eindigde in een failed adoption. Enkele weken later ging de telefoon dat er een meisje was geboren en kregen wij de vraag of wij haar in ons gezin wilden opnemen. Uiteraard wilden we dat! 3 weken later sloten we haar in onze armen. Met beide biologische moeders hielden we contact en terwijl wij genoten van ons gezin waarvan wij dachten dat het compleet was kwam het bericht dat de biologische moeder van onze jongste dochter weer zwanger was. De procedure werd in gang gezet en eind december 2013 konden wij een geweldig kereltje in onze armen sluiten. We wisten tijdens de zwangerschap al dat hij medische problemen zou hebben maar bij thuiskomst in Nederland bleken er ook hele andere problemen te zijn. Het is een enorme vechter en leert iedereen om hem heen dat genieten van de kleine dingen het belangrijkste in het leven is. Hij is een echt wonder! 

2 weken geleden kwam het bericht dat de biologische moeder wederom een kindje verwacht, een jongetje. Het is ons 3 keer gelukt om de adoptiekosten te betalen door hard te werken en flink te sparen maar nu zo totaal onverwachts en op zo n korte termijn zo'n groot bedrag bij elkaar krijgen gaat niet lukken.

Hulp aan u vragen is moeilijk, ik ben veel liever degene die hulp bied maar niets doen is geen optie, dit kindje hoort bij zijn zus en broer en verdient een gezin om in op te groeien. Wij vragen u dan ook uit het diepste van ons hart aub geef een kleine bijdrage om hem datgene te kunnen bieden wat hij zo verdient.

Mocht u niet in staat zijn iets te kunnen doneren zou u dan zo vriendelijk willen zijn deze pagina onder de aandacht te brengen van andere.

Voor vragen etc kunt u contact opnemen via ons blog.

www.bringhometheirbrother.com

Uitgelicht
Every child a X-mas present image

Every child a X-mas present

 • 12%
 • € 1.000 Doel droom
 • -