Lindsay en Diego photo
Droom van: Lindsay en Diego
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 30.000 Doel
  • BelgiĆ« Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Crisisopvang - Pleeggezin

Crisisopvang - Pleeggezin image
Inzamelactie om een opvangtehuis te kunnen aankopen om jongeren die zich in een problematische opvoedingssituatie bevinden te kunnen opvangen.

Beste mensen,

na jaren zwarte sneeuw gezien te hebben en een woelige zee te hebben doorzwommen : 2 scheidingen achter de rug,mijn grote liefde die zelfmoord gepleegd heeft in 2012,mijn zus die overleden is in okt 2015 op 27 jarige leeftijd alsook in diezelfde maand nog eens gans mijn remorque die volledig uitgebrand is met mijn volledige inboedel en dat van mijn kinderen erbij door een brandende sigaret van iemand van de familie van aan mijn vriend zijn kant die meehielp : o.a boxspringbedden,kasten,pocketveren matrassen,lakensets,dekens,kussens,al mijn papieren - opzet,foto's - albums - cadeau's die ik van mijn kinderen heb gekregen zijn ook in de brand gebleven

Ook hebben deze personen er nog eens misbruik van gemaakt Dat we dachten dat bepaalde dingen zoals een prof.printer en mijn zus haar paspop met trouwkleed etc... in de brand gebleven waren maar niets was minder waar deze personen hebben dit gestolen en verkocht dit was het enige die ik nog had als herinnering aan haar :'( ook hier kan ik niks tegen doen enkel een klacht indienen blijkbaar. Ik was op dat moment ook hoogzwanger en constant in stress e.d geleefd,gelukkig heb ik een goeie vent die mij in alles gesteund en opgevangen heeft.

alle mijn electr app voor de keuken : o.a

microgolf,frietmachine,steelsteamer,stofzuiger,oventje,wafelmaker,crosque monsieur machine,stoomkoker,koffiemachine,senseo,waterkoker,alle potten en pannen en bestek,enz... Ik ben in totaal meer dan 10.000€ kwijt en jammer genoeg komt de verzekering hier niet in tussen Omdat de persoon van wie de remorque was niet in orde was met zijn verzekering wat wij dus niet wisten,ik weet dat matriaal vervangbaar is maar als je niet voldoende de fin.middelen hebt is dit niet haalbaar.

nagelstudio gerief : o.a

Prof.massagetafel,nagelprinter van 2000€,lampen,volledig gamma uv gel,airbrush machine,airbrush tanning volledige uitzet,volledige webshop aan producten,kappersmatriaal etc... 

Nu zijn we bijna 1 jaar verder en heb ik de noodzakelijkste dingen kunnen recupereren...wel huur ik nu een gemeubeld huisje met 2slpk maar deze is veel te klein geworden en na 5 maanden huren beslissen de verhuurders ineens dat ze toch hun dochter in mijn huurhuis willen steken dus tegen maart 2017 moet ik iets anders gevonden hebben,mijn gezin bestond al uit 5 mensen waarbij er nog 3 gezinsleden bijgekomen zijn ik ben ondertussen bevallen van me 3de kindje die nu 5 maandjes is en sinds kort ben ik ook pleegmoeder geworden van een prachtige meid en haar dochtertje,sinds deze ervaring wil ik niks anders doen dan kinderen die zich in een problematische opvoedingssituatie bevinden opvangen en hun op de juiste weg helpen zodat ze ondanks alle tegenslagen toch nog iets kunnen bereiken in hun leven,veel jongeren worden van instantie naar instantie gestuurd,geplaatst of aan hun lot overgelaten en eindigen in het verkeerde milieu of geven het op omdat ze de moed niet meer hebben om naar een oplossing te zoeken,wij willen hun de kans geven om op te groeien in een hechte familiekring.

hierbij is mijn droom dus om zoveel mogelijk geld in te zamelen zodoende wij een pand of huis kunnen kopen met voldoende kamers en er iets moois van te maken om deze jongeren die ons toegewezen worden of op vrijwillige basis te kunnen opvangen tot ze klaar zijn om op hun eigen benen in de maatschappij te kunnen functioneren Dmv zelfstandig te gaan wonen,werken... wij willen deze kinderen niet aan hun lot overlaten!

Lieve mensen aub help ons om deze droom te kunnen verwezelijken en om deze jongeren een eerlijke kans te kunnen geven en doneer vandaag nog je bijdrage,dit hoeft niet veel te zijn alle kleine beetjes samen kunnen al veel wonderen verrichten!

indien wij dankzij jullie in deze opzet slagen zal iedereen vriendelijk uitgenodigd worden bij onze opening van deze nieuwe opvang.Dit zal regio west-vlaanderen zijn.

Dank u om aandachtig ons verhaal te lezen,deel aub deze droom zoveel mogelijk en wie weet word deze droom werkelijkheid :) :) :) 

We love you all,alvast een dikke merci aan iedereen die hieraan meewerkt,dit betekend echt heel veel voor ons!!! 

Het inzamelbedrag is wat we willen gebruiken om de notariskosten en aanschaf van de nodige middelen en matrialen te kunnen aankopen.

indien vragen mogen jullie mij steeds vrijblijvend contacteren op het emailadres : Athenaaa@live.be

Uitgelicht
Walk that dream!! image

Walk that dream!!

  • 40%
  • € 2.000 Doel droom
  • -