Suraya Tahapary photo
Droom van: Suraya Tahapary
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 3.000 Doel
  • Nederland Land
150 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Vrijwilligers werk ecuador

Vrijwilligers werk ecuador image
In juli ga ik naar ecuador met World servants om daar een cacao centrum te bouwen. hiervoor moet ik 3000 euro ophalen. In de beschrijving staat wat ik precies ga doen. Wilt u mij helpen?!?

Ik ben Suraya Tahapary. 

Aankomende zomervakantie ga ik samen met World Servants naar Ecuador om een cacao centrum te bouwen waar cacaobonen verwerkt worden. Dit gaan we bouwen samen met en voor 84 families die deze centrum gaan gebruiken. De cacaoboeren in Bajo Grande (het dorp waar ik heen ga) kregen geen eerlijke prijs voor hun cacao. Door samen te werken proberen ze een eerlijke prijs te krijgen en hiervoor is het cacao centrum cruciaal. In het centrum laten ze de cacao drogen voor een nog betere kwaliteit chocolade. Het chocola wat u en ik-zelf eet. 

Ook voor mijn opleiding tot zelfstandig werkend banketbakker vind ik dit een super leuk project om aan mee te werken! Het is erg interessant om te zien waar het chocola vandaan komt waar ik bijna elke dag mee werk. 

Dit is mijn project waar ik onwijs veel zin in heb! Wilt u mij helpen om het geld bij elkaar te krijg om dit project te kunnen doen?

Groetjes Suraya Tahapary

Uitgelicht