• 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 5.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Uitbreiding danskleding

Uitbreiding danskleding image
Een jaar geleden heb ik eindelijk de knoop doorgehakt en ben ik begonnen om mijn droom werkelijkheid te maken. Dit was het openen van mijn eigen danskleding winkel. Het eerste jaar als zelfstandig ondernemer is ontzettend moeilijk. Ik heb al mijn spaargeld in mijn droom gestoken zodat ik de voorraden kon aanschaffen en de huur van het pand kon betalen. Na een jaar merk ik dat ik steeds meer bekendheid krijg en begint alles langzaam maar zeker in goede banen te lopen. Ik wil ontzettend graag uitbreiden qua aanbod. Hiermee bedoel ik dat ik kleding voor meerdere dans stijlen wil aanbieden zoals latin, tango, flamenco. Hier heb ik momenteel helaas het budget niet voor en daarom ben ik deze campagne gestart.

In Nederland zijn danskleding winkel erg schaars, maar de populariteit van dans groeit wel. Mensen zijn nu dus gedwongen om een aardig eind te reizen om aan de spullen te komen.

Door mijn 'winkel op locatie' zorg ik ervoor dat ouders niet meer ver hoeven te reizen of online te bestellen. 
Ik kom namelijk op een afgesproken dag naar de dansschool toe, laat de studenten hun kleding bij mij bestellen en de week erna breng in netjes alles terug.

Dit is een uniek concept en daarom is het voor mij ook zo belangrijk om met mijn gevraagde budget meer voorraden in te kunnen slaan.

Uitgelicht