Nico en Jolanda photo
Droom van: Nico en Jolanda
 • 31 Donaties
 • € 685 Ontvangen
 • € 2.500 Doel
 • Nederland Land
73 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

 • € 5 Door: Frank Schut

  2 dagen geleden
 • € 15 Door: R. Sminia

  Heel heel veel succes!

  2 maanden geleden
 • € 10 Door: Luna Brinkman

  We zullen Luuc nooit vergeten,voor altijd in ons♡

  2 maanden geleden
 • € 30 Door: J.Huis

  Donatie personeel P.I. Tilburg.

  2 maanden geleden

Wens van onze overleden zoon

Wens van onze overleden zoon image
De stichting is ontstaan door een vraag van onze zoon Luuc tijdens zijn ziekte. De vraag was: Mag ik een IPad? Natuurlijk mag dat, was onze reactie, en het bleek een schot in de roos te zijn. Luuc had AML of beter bekend Accute Myoloïde Leukemie. Ons ernstig zieke mannetje kwam uiteindelijk niet meer uit bed. Hij heeft onwijs veel baat gehad bij zijn IPad omdat hij er spelletjes mee kon doen en er contact mee leggen met andere. Onze ernstig zieke zoon heeft na uiteindelijk 18 maanden vechten tot ons grote verdriet de strijd verloren op 18 februari 2015.

Wij zijn dus onze Stichting begonnen omdat het Luuc zijn laaste wens was.

Een IPad voor ieder kind.

Inmiddels kunnen wij u melden dat aan de hand van de gedane donaties wij al veel ouders en ernstig zieke kinderen een lichtpuntje hebben gegeven in de vorm van de Ipad.

Veel blije gezichten in het Radboud ziekenhuis te Nijmegen.

Nu willen we ons inzetten voor alle ernstig zieke kinderen in het land en is het volgende ziekenhuis waar we in September 2016 een gesprek mee hebben het Wilhelmina Kinderziekenhuis & Prinses Maxima Centrum te Utrecht.

Wij zijn super blij met iedere donatie want dan kunnen wij weer de lach op het gezicht toveren van een ernstig ziek kind.

Voor ons doelbedrag kunnen wij ongeveer 8 IPads aanschaffen inclusief beschermhoes.

Dat betekend dus 8 ernstig zieke kinderen een licht puntje geven in hun moeilijke periode.

Onze datum dat we ons doel willen behalen is 18 februari 2017. Voor ons een belangrijke dag want dan is onze zoon 2 jaar overleden.

Voor meer informatie over onze Stichtig met Anbi status kunt u kijken op www.stichtingtikkiejijbenthem.nl of op onze facebookpagina.

Uitgelicht