• 5 Donaties
 • € 135 Ontvangen
 • € 10.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 100 Door: Anoniem

  Sallaam oe3alaikom, Moge Allah jullie belonen voor jullie moeite tijd en inzet. En moge Allah hem genezen en ons als eindstemming het paradijs geven. Oeasallaam oealakom,

  2 maanden geleden
 • € 5 Door: Anoniem

  Allah ie shafieh.

  2 maanden geleden
 • € 5 Door: Anoniem

  Moge Allah subhna wa talaa hem genezen met een genezing die geen sporen achterlaat.

  2 maanden geleden
 • € 20 Door: Anoniem

  2 maanden geleden

Kindje in Nood

Wij zijn op bezoek bij Nasredine. Een vierjarig jongetje dat onze hulp hard nodig heeft. Ons zieke broertje woont in Meknes samen met zijn ouders.

Hij leeft constant in pijn. Hij kan niet praten en hij kan ook niet lopen. Hij wordt 24/7 in de gaten gehouden door zijn moeder, terwijl zijn vader hard probeert te werken om kalmerende medicijnen voor hem te kopen.


Ze krijgen van iedere dokter een ander verhaal te horen. De één geeft aan dat het gaat om epilepsie en de ander geeft aan dat zijn hersenen niet zijn gegroeid. Hij heeft de hersenen van een baby.  

Wat heeft ons broertje nu precies? Dat willen wij achterhalen met de Wil van Allah.

De vader werkt als timmerman en probeert goed te zorgen voor zijn gezin. Helaas is dit lastig. De medicatie die Nadredine nu hoort in te nemen, is niet goedkoop. Bijvoorbeeld: 1 pak Sabril kost rond de 50/60 euro, deze kan hij 20 dagen gebruiken. Ze kopen geen luxe apparaten, zodat ze geld overhouden. (Geen koelkast/geen luxe tv/geen bedden)

De moeder slikt ook medicatie. De zorg voor haar zoontje maakt het haar heel lastig. Als ze naar buiten wil, dan moet ze haar zoontje op de rug tillen (4 verdiepingen hoog). Ze slaapt niet goed, omdat bij één simpele beweging haar zoontje een intense pijn kan hebben. Dit is dan ook te horen aan hem. Het systeem in Marokko maakt het dan nog lastiger voor ze. Zonder geld geen goed onderzoek.

We willen ons broertje helpen met:

- een ligrolstoel (hij kan niet zitten)
- een bed 
- een koelkast
- een mixer (om zijn eten te mixen)
- onderzoek doen naar wat hij precies heeft
- medicatie
- andere benodigdheden

Dit alles is alleen mogelijk met jouw hulp. Help jij mee met het realiseren van de projecten van Stichting Islam Is Mooi?

Uitgelicht