Romano Firing photo
Droom van: Romano Firing
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 5.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Scouting Doetinchem in de as

Op maandagavond 19 september 2016 om 21:34uur kwam er bij ons op de brandweerkazerne een verontrustende melding binnen. Met spoed en zoveel mogelijk wagens uitrukken naar scoutinggebouw aan de koekendaalseweg te Doetinchem. Ook de kazerne in Silvolde werd hiervoor opgeroepen. Eenmaal aangekomen was er voor ons eigenlijk niet veel meer te doen. Uitslaande brand was het resultaat dat wij zagen bij aankomst. We hebben besloten het gecontroleerd uit te laten branden.

Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. Daar zal dinsdag sporenonderzoek naar worden gedaan, al laat de officier van dienst van politie wel doorschemeren dat het een vreemde plaats is voor een spontaan ontstane brand. De boerderij waar de leden zich elke keer verzamelde was vrij afgelegen op een boerderij. Al langere tijd worden de 2 scouting groepen geteisterd door vandalisme. Begin dit jaar werden er nog grote hakenkruizen op de muren gekladderd. Ook lopen er lange tijd onbekende mensen rond en over het terein.

Natuurlijk lijdt de scouting aan veel financiële schade, maar dit is minder belangrijk als de emotionele schade die men lijdt en ziet aldus een directeur van de scouting. De leden missen de plek, het bij elkaar komen, de leuke activiteiten die er op en rond om het terrein waren.

Nu wil ik mij hart gaan maken voor deze 2 scouting groepen. En hoop ik op jullie medewerking. Mijn doel is om €,5000,00 in te zamelen voor de scouting die gevestigt was aan de koekendaalseweg te Doetinchem.

Alle beetjes helpen! Een donatie kan al vanaf €5.00. Heeft u uw hart op de juiste plek zitten en leeft u met deze mensen mee...doneer dan alstublieft.

Ik ga kijken hoe ik buiten deze actie van €,5000,00 nog meer geld in kan zamelen om de scouting weer te her-openen.

Met vriendelijke groet,

Romano Firing

Doetinchem

Uitgelicht