• 3 Donaties
 • € 75 Ontvangen
 • € 3.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 50 Door: Anoniem

  Maak er maar wat van, succes!!!

  2 maanden geleden
 • € 15 Door: Anoniem

  Super broertje..wat goed! Ik sta achter je, hier alvast een bedrag, ik hoop dat er vele donaties volgen! Je kan het, dit is echt je droom!

  2 maanden geleden
 • € 10 Door: Alie Sprenger

  Fijn dat je je oude hobby weer hebt opgepakt.

  2 maanden geleden

Oude weersite weer online

Oude weersite weer online image
Het weer is het meest besproken onderwerp in Nederland, en misschien wel in de wereld. Mijn droom is om weer een eigen site te bouwen en bij te houden over het weer in al zijn facetten. Van weerbericht tot weerfoto, van waarschuwing tot aan het Noorderlicht.Maar vooral een platform te zijn over dit veelbesproken onderwerp.

Al van kinds af aan ben ik altijd geïnteresseerd geweest in alle facetten van het weer. In de zomer de zware onweersbuien, in het najaar de stormen, in de winter de sneeuw en ijs en alle ongemakken voor mens en dier, het voorjaar wat de wereld doet opleven en de wereld iedere dag een stukje vrolijker maakt. 

Ik ben ooit gestart met een eigen weerstation en had een populaire weersite (voor velen bekend onder de naam: meteodemarne.nl). Ik ben jaren lid geweest van de Vereniniging voor Weerkunde en Klimatologie. Nu wil ik dit alles graag weer oppakken. Mijn website weer in de lucht brengen, het weerstation weer in bedrijf stellen en de site als basis laten fungeren voor allereerst de lokale bewoners. De behoefte aan lokaal weer is groot en daarvoor ontbreekt er hier in de gemeente De Marne een platform.

Vanaf dit platform wil ik gaan uitbouwen. Ik wil een centrale positie vormen voor alle menesen en bedrijven die afhankelijk zijn van het weer (ondernemers rond het Lauwersmeer, boeren, vissers, surfers, enz). Lokaal maar ook landelijk.

De site wil ik zelf gaan bouwen en wil voor al mijn nieuwe opdrachtgevers iedere dag (of zo vaak als de klant het vraagt) een weerbericht opstellen op hun eigen website.

De sociale media ga ik bijhouden en ook hier mijn bijdrage in leveren.
Ik heb inmiddels een eigen Twitter account (@photoweather1) met wereldwijde weerfoto's waar ik mijn passie deel en snel aan het groeien ben.

Kortom:
- een vernieuwende weersite opzetten met landelijke aspiratie
- (online) weerberichten maken voor media, bedrijven en instellingen
- platform worden voor delen van (mijn passie over) weer, ervaringen, nieuws en vooral ook foto's
- speciaal platform ontwikkelen voor Noorderlicht en alle comerciele activiteiten hier omheen (reizen, verbljf, foto's, enz)
- inspelen op de huidige behoefte van windenergie en zonne-energie
- spraakmakend worden en snel te vinden in de zoekmachine's
- ik heb al veel ervaring en ben er van overtuigt dat dit een groot succes wordt en dat ik een begrip wordt in den lande!

Uitgelicht
Aanpassingen voor Qwin image

Aanpassingen voor Qwin

 • 47%
 • € 15.000 Doel droom
 • -