Jan Kramer photo
Droom van: Jan Kramer
 • 108 Donaties
 • € 3.250 Ontvangen
 • € 5.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 20 Door: Anoniem

  Ik hoop dat jullie een fijne cruise hebben kunnen maken.

  1 maand geleden
 • € 25 Door: tonny slechte.

  Hoi Jan, Je bent al op reis met je gezin,lees ik. Wij wensen je een hele fijne verdere reis. Geniet van alles en van het samen zijn met je gezin. Hartelijk groet Tonny

  2 maanden geleden
 • € 50 Door: Hermy van den Broek

  2 maanden geleden
 • € 50 Door: Judith Roodenburg

  2 maanden geleden

ALSJan nog een onvergetelijke week met zijn gezin wil

ALSJan nog een onvergetelijke week met zijn gezin wil image
ALS laat je behoorlijk afzien, maar je gezin zeker zoveel. Gelukkig doen Karin, Franka en Casper het fantastisch, mede daarom sta ik nog (gedeeltelijk :-)) overeind! De afgelopen maanden ging ik redelijk hard achteruit, vandaar mijn nieuwste project: samen met hen nog een onvergetelijke en totaal verzorgde week beleven in een zonnige omgeving inclusief stedentrips, in de herfstvakantie. Ideaal daarvoor is een cruise!

Mijn 40e verjaardag, inmiddels al tweeënhalf jaar geleden, was de dag waarop een gezinsleven met een zonnige toekomst, veranderde in zeer gecompliceerd leven met een kort en hard toekomstbeeld: diagnose ALS!

Ik had toen niet durven dromen dat ik nu nog steeds zou leven, en al helemaal niet dat ik nog steeds actief zou kunnen zijn. Dat actief zijn is overigens wel het thema van de afgelopen tijd, ik ben volop in allerlei acties voor de stichting ALS gedoken, ben aan een tv-programma gaan meewerken, heb mede een patiëntenvereniging opgericht, een verhuizing inclusief verbouwing, ETC. Mijn gezin heb ik hier allemaal in meegesleept, wat heel veel geweest is.

Het andere thema is vriendschap: door de steun van mijn ouders, vrienden en kennissen hebben we al heel veel kunnen realiseren (sommige dingen bijna onmogelijk), zowel praktische en noodzakelijke zaken zoals een aangepast huis als ook mooie ervaringen zoals een bruiloft en mooie reizen. we hebben dus zeker niet te klagen gehad, en dat doe ik ook zeker niet.

De laatste maanden ging ik wel behoorlijk hard achteruit, en zie ik mijn gezin het zwaarder krijgen. Het zou voor ons alle 4 super zijn om een weekje in een totaal verzorgde omgeving door te kunnen brengen, inclusief een rondreis waarbij verschillende steden op pokemons onderzocht kunnen worden. Het is daarnaast ook gewoon een ervaring die we graag met z'n vieren nog een keer willen beleven.

ALS is duur (verhuizen, aanpassingen, hulpmiddelen, et cetera), waardoor wij even tijdelijk geen budget hebben voor deze reis :-). Ik heb wel sterk het gevoel dat als we dit nog willen doen, dit in de herfstvakantie moeten doen. Het zou best kunnen dat het in een volgende vakantie niet meer lukt. ALS houdt geen rekening met schoolvakanties helaas.

Ik heb de laatste 2 jaar sterk geleerd niets uit te stellen, en ook alle mogelijkheden te benutten, vandaar dat ik hoop dat u deze wens helpt mogelijk te maken. Zodat de collectie herinneringen nog verder uitgebreid kan worden!

Uitgelicht
Launch my summer avalanche image

Launch my summer avalanche

 • 58%
 • € 2.600 Doel droom
 • -