Laetizia Whoknows photo
Droom van: Laetizia Whoknows
 • 2 Donaties
 • € 75 Ontvangen
 • € 20.000 Doel
 • BelgiĆ« Land
Embed

Recente Donaties

 • € 50 Door: tessa

  succes!

  4 weken geleden
 • € 25 Door: Anoniem

  3 maanden geleden

Een hulphond voor Laeticia

Hallo iedereen, Leuk dat jullie even willen meelezen. Mijn naam is laeticia het gezicht achter de schermen van www.zinahelpingdog.be. Zelf heb ik een grote droom om zelfstandig te kunnen zijn. Ondanks mijn lichamelijke beperking is dit zeer moeilijk, maar...

Met Zina mijn hond een Duitse herder teef is dit wel mogelijk. Zij kan mijn droom waar maken dankzij haar krijg ik de mogelijkheid om zelfstandiger te kunnen leven.

maar om deze droom te kunnen waar maken heb ik hulp nodig. We kunnen een opleiding volgen om tot officiële hulphond herkend te worden. alleen is deze opleiding zeer duur het is onmogelijk om het bedrag alleen bijeen te krijgen. Ik vraag dan ook aan al mijn vrienden, familie en kennissen en hun vrienden, familie en kennissen om mij te helpen om deze droom te kunnen waarmaken. Alle beetjes helpen ons dichter te komen bij mijn droom.

Waarom is Zina nu zo belangrijk in mijn leven? Wel zoals ik eerder al vermelde zij heeft me de kans om zelfstandiger te zijn. Door haar kan ik 

- alleen naar buiten

Eens gaan wandelen of op bezoek gaan bij een vriendin. Leuk en zeker als je dit alleen kan heeft je weer het gevoel van vrij te zijn. En je hoeft niet steeds een persoon mee te vragen, niet iedereen doet het graag. 

- Boodschappen doen

Wachten tot iemand tijd heeft om met je mee te gaan naar de winkel om vlug boodschappen te doen en dan de helft vergeten omdat het zo vlug moest. Vind in maar niets, maar dat kan anders dankzij Zina zou ik mijn boodschappen samen met haar kunnen doen. Weer vrij zijn en zelfstandiger. Top.

- Helpen in het huishouden

Elke dag op de computer, of tv kijken is voor niemand weg gelegd maar wat actief bezig zijn voorbeeld de was doen. Zina kan nu al de kleine was samen met mij doen op ons youtubekanaal Zina helping dog vind je video's terug van dingen die we al samen doen.

- Heb ik niet elke 5 seconden iemand nodig

Het telkens moeten rekenen op iemand wanneer je dorst hebt of wat hebt laten vallen of ergens niet aankan is frustrerend. Zina kan mij die dingen aangeven. Mensen kunnen niet 24/7 bij me zijn of helpen. Mijn hond wel.

Er zijn wel duizenden redenen waarom Zina mijn leven veranderen kan. Zelf gaan we ook een aantal acties organiseren zoals dopjes sparen, op evenementen aanwezig zijn, koekjes verkoop... Mochten er mensen zijn die willen helpen of ook een leuke actie weten. Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Je kan ons ook altijd terug vinden op het web onder de naam zina helping dog.

Deel dit met zoveel mogelijk mensen en help doneren om mijn droom waar te maken.

Alvast bedankt voor alle hulp die jullie ons hebben aangeboden.

Groetjes Laeticia & Zina

Mochten er nog vragen zijn kun je ons steeds contacteren op zinahelpingdog@icloud.com 

Uitgelicht
Help Hayli image

Help Hayli

 • 95%
 • € 20.000 Doel droom
 • -