Julius den Ouden photo
Droom van: Julius den Ouden
 • 26 Donaties
 • € 685 Ontvangen
 • € 675 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 10 Door: Anoniem

  3 weken geleden
 • € 35 Door: Rob, Josien, Julia, Jens & Watson

  Hoi Julius, Nu is het bijna zo ver, morgen ga je op reis, spannend hoor! Heel veel plezier en dat dit een hele mooie herinnering voor later mag worden! Dikke knuffels uit Røros van ons allemaal :-)

  4 weken geleden
 • € 25 Door: Hans Kets

  Hé Julius, Heel veel plezier! Geniet en maak er een mooie tijd van. En uiteraard ook succes. Groet, Hans, Femke, Silvijn en Féline

  4 weken geleden
 • € 10 Door: Roos van der Horst

  Super gaaf dat je deze kans gekregen en gegrepen hebt Julius! Erg knap en dapper, ik ben trots op je! Heel veel plezier en succes!

  1 maand geleden

Voor NL naar Olympiade

Voor NL naar Olympiade image
Zevenaarse basisschool mag Nederland vertegenwoordigen op de Wiskunde Olympiade in Indonesië! Help mij om een deel van de kosten bij elkaar te krijgen.

Ik mag mee als 1 van de 6 kinderen als Nederlands vertegenwoordigingsteam naar de IMSO, maar dan moet ik wel EUR 200,= bij elkaar sparen. Help me!

IMSO (International Mathematics and Science Olympiad for Primary Schools) is een internationale wiskunde- en Science Olympiade waar verschillende landen met leerlingen in de leeftijd tot 13 jaar, tegen elkaar strijden.

http://files.chiuchang.org.tw:8080/MyWeb/download/imso/IMSO%202016%20Brochure.pdf

Dit jaar vindt de IMSO van 9 t/m 13 november plaats in Indonesië. DaVinci Zevenaar is uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn en Nederland te vertegenwoordigen. Hoe gaaf is dat!!

Wij mogen met 6 leerlingen (geselecteerd na een test en persoonlijke motivatie), één teamleider en één wiskundeleerkracht daarheen. Groot deel van de kosten tijdens de Olympiade zijn gedekt, zoals eten en overnachtingen tijdens de echte wedstrijddagen.

Maar we moeten ook behoorlijk wat zelf betalen: de eerste 2 overnachtingen, inclusief het vervoer, excursie, de vliegreis en de benodigde vaccinaties. Tussendoortjes aan eten en drinken. Ook maken we kosten voor onze teamkleding .

Nu zoekt school ook naar sponsoren, en ouders betalen ook groot deel.

Maar alle kinderen zijn gevraagd om de eerste 2 overnachtingen mee te financieren. Dit is een bedrag van EUR 200. Dat is dus mijn eerste doel!!

Wie wil doneren om dit bedrag bij elkaar te krijgen?

Als tegenprestatie wil ik zeker iets doen, dus klusjes in overleg.

Tweede doel is om ook voor de extra kosten en vliegtickets nog meer bij elkaar te krijgen. Dus ik hoop op meer dan EUR 200,- natuurlijk.

Als bedrijven EUR 250,- of meer doneren en krijgen dan een plek voor hun logo op onze polo's of pet. En natuurlijk op de website van school.

DUS KOM EN HELP MIJ MET MIJN DROOM. Dank alvast.

Uitgelicht
Freestyle Sports image

Freestyle Sports

 • 86%
 • € 2.000 Doel droom
 • -