Julius den Ouden photo
Droom van: Julius den Ouden
 • 22 Donaties
 • € 605 Ontvangen
 • € 500 Doel
 • Nederland Land
15 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: Ruud den Ouden

  Zet 'm op Julius. Ik heb alle vertrouwen in je en het lijkt me te gek om zo'n mooie reis te maken. Geniet vooral van alles wat je meemaakt. Ruud

  6 dagen geleden
 • € 10 Door: Marc, Lianne, Hugo en Mats

  Lieve Julius, wat een gaaf avontuur! Super dat je dit doet en we wensen je heel veel plezier. Groeten Marc, Lianne, Hugo en Mats.

  2 weken geleden
 • € 10 Door: Debby Staring

  Super cool dat je dit avontuur aan gaat Julius. En ontzettend veel succes en vooral veel plezier gewenst.

  2 weken geleden
 • € 10 Door: Harro Boekhold

  Hier is het heitje, het karweitje komt dan wel een keer. Winnen is leuk, meedoen nog leuker ;-)

  3 weken geleden

Voor NL naar Olympiade

Voor NL naar Olympiade image
Zevenaarse basisschool mag Nederland vertegenwoordigen op de Wiskunde Olympiade in Indonesië! Help mij om een deel van de kosten bij elkaar te krijgen.

Ik mag mee als 1 van de 6 kinderen als Nederlands vertegenwoordigingsteam naar de IMSO, maar dan moet ik wel EUR 200,= bij elkaar sparen. Help me!

IMSO (International Mathematics and Science Olympiad for Primary Schools) is een internationale wiskunde- en Science Olympiade waar verschillende landen met leerlingen in de leeftijd tot 13 jaar, tegen elkaar strijden.

http://files.chiuchang.org.tw:8080/MyWeb/download/imso/IMSO%202016%20Brochure.pdf

Dit jaar vindt de IMSO van 9 t/m 13 november plaats in Indonesië. DaVinci Zevenaar is uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn en Nederland te vertegenwoordigen. Hoe gaaf is dat!!

Wij mogen met 6 leerlingen (geselecteerd na een test en persoonlijke motivatie), één teamleider en één wiskundeleerkracht daarheen. Groot deel van de kosten tijdens de Olympiade zijn gedekt, zoals eten en overnachtingen tijdens de echte wedstrijddagen.

Maar we moeten ook behoorlijk wat zelf betalen: de eerste 2 overnachtingen, inclusief het vervoer, excursie, de vliegreis en de benodigde vaccinaties. Tussendoortjes aan eten en drinken. Ook maken we kosten voor onze teamkleding .

Nu zoekt school ook naar sponsoren, en ouders betalen ook groot deel.

Maar alle kinderen zijn gevraagd om de eerste 2 overnachtingen mee te financieren. Dit is een bedrag van EUR 200. Dat is dus mijn eerste doel!!

Wie wil doneren om dit bedrag bij elkaar te krijgen?

Als tegenprestatie wil ik zeker iets doen, dus klusjes in overleg.

Tweede doel is om ook voor de extra kosten en vliegtickets nog meer bij elkaar te krijgen. Dus ik hoop op meer dan EUR 200,- natuurlijk.

Als bedrijven EUR 250,- of meer doneren en krijgen dan een plek voor hun logo op onze polo's of pet. En natuurlijk op de website van school.

DUS KOM EN HELP MIJ MET MIJN DROOM. Dank alvast.

Uitgelicht
Racen in een Mazda image

Racen in een Mazda

 • 47%
 • € 6.000 Doel droom
 • 71 dagen te gaan