Kim de Hoogd photo
Droom van: Kim de Hoogd
 • 156 Donaties
 • € 2.550 Ontvangen
 • € 10.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 10 Door: Julia van akkerveken

  wens jullie heel veel sterkte.

  6 dagen geleden
 • € 50 Door: Mercedes en Appie

  Veel sterkte xx

  6 dagen geleden
 • € 10 Door: Anoniem

  Succes

  6 dagen geleden
 • € 100 Door: Daniel & Elena

  6 dagen geleden

Medicatie voor Deveny!

Medicatie voor Deveny! image
Iedere papa of mama kent dat moment waarop je de positieve zwangerschapstest vasthoudt. Die eerste echo waarop je een hartje ziet (of twee!) de eerste keer dat je je baby('s) vasthoudt! Die enorme wolk waarop je je dan bevindt. Maar wat nu...als je baby ziek is en medische hulp nodig heeft, ver weg van de rest van je gezin?

29 juli 2016 worden er 2 onwijs mooie meisjes geboren. Chelsey wordt eindelijk grote zus! Wow wat een mooi moment. Het was een zware zwangerschap met een langdurige ziekenhuisopname voor mama om de meisjes zo lang mogelijk op hun veilige plek te houden. En dat lukte!

2 prinsesjes zijn geboren Dimphey en Deveny. Kleine perfecte mensjes met 10 teentjes en 10 vingertjes. Het leven kan niet mooier. Toch?

Wellicht heeft u al gehoord dat helaas 1 van deze meisjes (Deveny) al vrijwel sinds haar geboorte in het ziekenhuis in Maastricht ligt. Deveny heeft de afgelopen maanden veel onderzoeken gehad en blijkt nu een KCNT1 genmutatie te hebben en dat is heel, heel zeldzaam. Daarbij heeft ze de MMPSI vorm van epilepsie. Ik kan jullie nu proberen uit te leggen waar het inhoudt. Maar dat is veel te ingewikkeld.

De artsen hebben laatst aangegeven dat Deveny sowieso een zwaar gehandicapt kindje zal zijn. Binnenkort is de tijd aangebroken waarop de artsen niks meer voor haar kunnen betekenen. Kortom het gezin heeft zorgen, vele zorgen. En niet alleen om de gezondheid van Deveny, maar ze hebben ook gewoon rekeningen die betaald moeten worden.

Zoals het er nu uitziet gaat Deveny volgende week naar huis. Het beste nieuws wat dit gezin in tijden heeft gehad. Maar dan komt de verzekering om de hoek kijken!

Deveny gebruikt sinds enkele weken Betrolite, een medicijn wat in Nederland bekend staat als cannabisolie. Hier is er weinig ervaring mee, maar in het buitenland des te meer en de verhalen zijn zo goed dat ze bij Deveny er ook mee begonnen zijn.
Aangezien Deveny al die tijd al in het ziekenhuis ligt werd deze gewoon vergoed. Maar nu ze naar huis gaat....wil de verzekering niet vergoeden!!!!!!

Deze olie kost €178 per flesje en een flesje gaat nu 20 dagen mee. Iedere kg die Deveny aankomt gaat de dosering omhoog. Dat betekent dat iedere maand er nu al kosten zijn van €267 en de aankomende tijd wordt dat alleen maar meer. Voor een gezin met 1 inkomen onbetaalbaar!

Wij als buitenstaanders kunnen niet zo heel veel doen. We kunnen de zorgen om Deveny niet wegnemen, maar wat we wel kunnen doen is doneren! Zodat papa en mama overdag bij Deveny en Dimpey kunnen zijn en ze 's avonds Chelsey in bed kunnen leggen.

Ze verdienen het om de geldzorgen te kunnen vergeten, zorgen zijn er al genoeg. Help jij alsjeblieft mee?

Uitgelicht
opnieuw beginnen image

opnieuw beginnen

 • 44%
 • € 2.500 Doel droom
 • -