Kim de Hoogd photo
Droom van: Kim de Hoogd
 • 56 Donaties
 • € 1.075 Ontvangen
 • € 5.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 10 Door: Chantal en sharon

  Lieverd Klein "steuntje" in de rug ❤❤❤❤

  4 weken geleden
 • € 15 Door: Fam. Bergen

  Heel veel sterkte en succes.

  4 weken geleden
 • € 15 Door: Daisy Martijn Sanders

  Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd

  4 weken geleden
 • € 10 Door: Anoniem

  Ik wens jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd en veel liefde en kracht. Helaas weten wij als geen ander hoe duur een ziek kind is en dat je er alles voor over hebt om bij elkaar te zijn. Het is maar een klein gebaar maar alle beetjes helpen. Sterkte en ik hoop dat ze een medeicijn vinden om de vreselijke epileptische aanvallen onder controle te krijgen.

  4 weken geleden

Een gezin hoort samen!

Een gezin hoort samen! image
Iedere papa of mama kent dat moment waarop je de positieve zwangerschapstest vasthoudt. Die eerste echo waarop je een hartje ziet (of twee!) de eerste keer dat je je baby('s) vasthoudt! Die enorme wolk waarop je je dan bevindt. Maar wat nu...als je baby ziek is en medische hulp nodig heeft, ver weg van de rest van je gezin?

29 juli 2016 worden er 2 onwijs mooie meisjes geboren. Chelsey wordt eindelijk grote zus! Wow wat een mooi moment. Het was een zware zwangerschap met een langdurige ziekenhuisopname voor mama om de meisjes zo lang mogelijk op hun veilige plek te houden. En dat lukte!

2 prinsesjes zijn geboren Dimphey en Deveny. Kleine perfecte mensjes met 10 teentjes en 10 vingertjes. Het leven kan niet mooier. Toch?!

Maar dan wordt duidelijk dat 1 van die perfecte meisjes hulp nodig heeft. Deveny blijkt epilepsie te hebben, en bij zo'n klein meisje betekent dat onderzoeken, onderzoeken en nog meer onderzoeken.
Het betekent de start van een lange weg. In Veldhoven bleek niet de zorg mogelijk die ze nodig heeft, dus dan met de ambulance naar Maastricht. Maar dan...?

Papa en mama zitten gevangen in een moeilijke situatie. Chelsey is 4 jaar en net begonnen op de basisschool, Dimphey mag niet bij haar zusje blijven slapen in het ziekenhuis en Deveny heeft veel liefde en aandacht nodig. Dus de enige optie is...op en neer rijden. En dat kost geld, veel geld. Een kind in het ziekenhuis kost altijd al meer geld, want niks voor papa en mama wordt geregeld. Alleen voor het kind wat ziek is.

Een gezin kost veel geld. 3 kinderen onder de 5, het is alsof je een geldkraan open hebt staan die niet dicht kan. En nu zit dit mooie gezin met nog veel meer onverwachte kosten.

De weg is nog lang, niemand weet hoe lang Deveny in het ziekenhuis in Maastricht moet doorbrengen. En daarna zijn de zorgen niet voorbij. Ze zal nog vaak op en neer moeten, ze zal wellicht nog extra zorg thuis nodig hebben met extra aanpassingen.

Maar voor nu vraag ik om een bijdrage om dit gezin te helpen samen te zijn. Zodat papa en mama overdag bij Deveny en Dimpey kunnen zijn en ze 's avonds Chelsey in bed kunnen leggen.
Ze verdienen het om de geldzorgen te kunnen vergeten, zorgen zijn er al genoeg. Help jij alsjeblieft mee?

Uitgelicht