Amanda Jongsma photo
Droom van: Amanda Jongsma
 • 7 Donaties
 • € 70 Ontvangen
 • € 5.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 20 Door: Aurora Smit

  samen gaan we helpen om jouw droom te verwezenlijken

  3 maanden geleden
 • € 20 Door: Ina Boerma

  Veel succes met de actie ik hoop dat het allemaal gaat lukken.

  3 maanden geleden
 • € 10 Door: Kelly

  Ik hoop dat het doel bekijkt wordt b

  3 maanden geleden
 • € 5 Door: Oxana

  Lieve emy, Ook een bijdrage van mij. Ik hoop zo dat je het haalt! Liefs Oxana

  3 maanden geleden

Een Connect Carrier voor Emy

Een Connect Carrier voor Emy image
Samen mama is een facebook groep opgericht voor mama's. We richten ons nu op de dromen van onze leden en willen deze laten uitkomen. Deze eerste keer hebben we gekozen voor Emy haar prachtige wens.

Emy is in het verleden getroffen door een ernstig ongeluk, ze is aangereden en heeft hier een lage dwarslaesie aan overgehouden. Tijdens de zwangerschap is deze verergerd naar een hoge dwarslaesie. Dit heeft zij te horen gekregen met 30 weken zwangerschap. Dit houdt onder andere in dat Emy haar handen en vingers zijn aangetast. Dit houdt in dat zij max. 400 meter kan rollen en dan eerst rust moet nemen om verder te komen. Even erop uit met haar zoontje zit er niet in. Lange afstanden zijn gewoon niet haalbaar. Emy draagt haar zoontje wel in een draagzak maar daarmee komt ze alsnog niet ver van huis. Daarbij zal zij minder lang in staat zijn om te dragen dan andere mama's. Waar wij kunnen dragen tot een jaar of 4, zal zij dit maar kunnen tot ongeveer 6 maanden. De rolstoel gaat namelijk in de weg zitten, kindje groeit natuurlijk ook door ;-)

Vantevoren wisten Emy en haar man niet dat dit allemaal zo hevig zou zijn en dat de zwangerschap haar toestand kon verergeren. Hierom hebben zij zich niet kunnen voorbereiden en sparen voor bijvoorbeeld deze speciale bakfiets. 

Deze bakfiets geeft Emy de kans haar leven weer op te pakken en de dingen met haar zoontje te doen die voor andere moeders vanzelfsprekend zijn: babyzwemmen, consultatiebureau, kinderboerderij, of gewoon gezellig een rondje om.

Wij gunnen Emy deze fiets en roepen daarom al jullie hulp in! Iedere mama verdient het toch om optimaal te genieten met haar kindje?

De bakfiets kost 5000,-

Als we allemaal ons hart openstellen en een kleine donatie doen dan maken wij een mama zielsgelukkig.. en iedereen verdient toch een beetje geluk!

Uitgelicht