Angelique Akkermans photo
Droom van: Angelique Akkermans
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 800 Doel
  • Nederland Land
172 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Een nieuwe scooter

Een nieuwe scooter image
Sinds een paar jaar heb ik mijn scooterrijbewijs en heb ik een (tweedehands) scooter gehad. Maar al vrij vlot na aanschaf bleek helaas dat ik (zoals veel mensen met mij) opgelicht ben met de aankoop. Met veel verdriet heb ik toen mijn scooter weg moeten doen toen deze helemaal overleden was. Door deze vreselijke ervaring durf ik geen tweedehands scooter meer aan te schaffen en droom ik van een nieuwe.

Nu heb ik al enkele jaren een fiets, en hier ben ik normaliter zeer content mee. Ik houd van fietsen en nog meer van de vrijheid die het me geeft. Alleen krijg ik nu zo veel kuren met de fiets dat ik binnenkort weer een nieuw vervoersmiddel moet hebben. En deze keer wil ik graag de scooter weer terug, zodat ik ook meer ruimte heb om weg te kunnen (naar bijvoorbeeld vrienden die op een afstand wonen die op de fiets echt niet meer te doen is, maar waar je met de scooter d.m.v. een dagje toeren nog naar toe kunt gaan).

Een flink gedeelte van de scooter die ik op ogen heb, heb ik al verzameld. Maar ik mis de financiële ruimte helaas om dit bedrag aan te vullen. Want zoals de meeste mensen wel weten, met alleen de scooter ben je er nog niet. Er komen (bijna) altijd nog extra kosten bij voor het rijklaarmaken.

Wil jij mij helpen weer mobieler te worden?

Uitgelicht