Natasja Boekhoudt photo
Droom van: Natasja Boekhoudt
 • 2 Donaties
 • € 70 Ontvangen
 • € 6.000 Doel
 • Nederland Land
36 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

 • € 20 Door: Melanie de Haan

  Jeetje wat een klap in het gezicht lijkt mij dat! Hoop dat jullie het hoofd boven water kunnen blijven houden, want jullie zijn stuk voor stuk vechters! Liefs

  2 maanden geleden
 • € 50 Door: Marco en Mireille Meilink

  Lieve vrienden, We hebben jullie mama slechts een keer ontmoet, maar ze was een fantastische vrouw ... Graag geven wij een kleine bijdrage om jullie te helpen in deze moeilijke periode. Liefs M&M

  2 maanden geleden

Laatste wens van Sien

op 17 juli 2016 heeft onze moeder het leven verlaten. Ondanks dat ze dacht alles in orde te hebben. Bleek achteraf dit tot niet niet zijn. Wij vragen jullie hulp om alle kosten te dekken die er nog staan omtrent de crematie.

Lieve vrienden, familie, kennissen of de onbekende,

Onze moeder stond in het leven als vrijgevig, de schouder om op te huilen. De vrouw bij wie je altijd kon rekenen. Die je een dak boven het hoofd bood. Of met wie je kon praten.

Ze stond voor humor, gezelligheid en genoot van het leven op haar manier. Ze genoot van haar kinderen, vrienden, familie en vooral haar kleinkinderen. 

Ze werd ziek en alles werd anders. Longkanker. Nadat ze al haar hele leven de strijd aan ging met alles op haar pad komende. Ging zij nu niet meer voor anderen strijden maar voor haar zelf. Chemo, bestraling, ziek zijn. Vechtend tot het einde.

Ze dacht alles in orde te hebben. Dat als ze zou gaan wij kinderen geen lasten meer zouden dragen. Maar helaas kwam met die slopende ziekte ook geheuegn verlies van gebeurtenissen. En hiermee vergat ze 1x haar verzekering te betalen. Na haar overlijden liet de verzekering weten dat ze niet meer was verzekerd. Het resultaat was dat alle kosten voor ons werden.

"ik wil niet dat jullie mijn lasten gaan dragen als ik er niet meer ben. Dat is mijn wens. Dat jullie rustig verder kunnen leven en genieten."  zei ze ons.

Helaas het mocht niet baten. Ondanks dat wij zelf al een groot deel hebben bekostigd, worden de laatste loodjes ons te zwaar.

Wij vragen daarom om jullie hulp, door middel van deze crowdfunding. Wij zijn al blij met een kleine bijdrage of een grote. Elke bijdrage helpt.

Help ons door uw bijrage over te maken via deze prachtige platform of u kunt overmaken op paypal rekening: paypal.me/rogerwilliamroest

wij danken u uit de grond van ons hart,

Kinderen, Schoonkinderen en Kleinkinderen

Uitgelicht
Vrienden van Kate image

Vrienden van Kate

 • 396%
 • € 3.500 Doel droom
 • -