Evelien Wuyts photo
Droom van: Evelien Wuyts
 • 4 Donaties
 • € 160 Ontvangen
 • € 5.000 Doel
 • België Land
Embed

Recente Donaties

 • € 30 Door: Robin

  2 maanden geleden
 • € 30 Door: TGV

  2 maanden geleden
 • € 50 Door: Rosine

  2 maanden geleden
 • € 50 Door: Katelijne

  :-*

  2 maanden geleden

Gevlucht van een narcist.

Gevlucht van een narcist. image
Lieve mensen, mijn naam is Evelien, 27j. en enkele weken geleden gevlucht van mijn pleegvader die de regie van mijn leven in zijn handen had. Dit klinkt absurd... en het is voor mij ook nog steeds zo moeilijk om te geloven hoe mijn leven er de voorbije 10 jaar uitzag... ik was een pop aan touwtjes, opgesloten in een gouden kooitje. Ik heb te veel gezien wat ik niet had willen zien, te veel meegemaakt wat ik niet had willen meemaken. En ook al heb ik nu niet veel meer, logeer ik genoodzaakt bij mijn beste vriendin, staat mijn bankrekening in het rood en zal ik ervoor moeten knokken om dit allemaal recht te trekken... ik ben er rotsvast van overtuigd dat dit de beste beslissing was die ik had kunnen nemen. Ik heb geprobeerd te leren leven met die man, maar hij maakte me stukje voor stukje, meer en meer kapot. Hij isoleerde me van alles en iedereen. Zijn waarheid was DE waarheid en niets of niemand anders mocht me beïnvloeden. Gelukkig zijn mijn beste vriendinnen er altijd geweest om me onbewust met de neus op de feiten te drukken. Als zij er niet geweest waren, had ik nooit durven vluchten.

Nu sta ik wel voor een voldongen feit dat ik mezelf nogal kwijt ben. En dat gevoel zorgt voor enorme onzekerheid. En daarom ben ik nu hier beland.

Ik zou graag lange tijd willen gaan backpacken (beginnende in Canada). Ik wil mezelf klein, maar vrij voelen in de natuur. Ik wil mezelf nuttig maken door mensen te helpen als vrijwilliger. Ik wil culturen leren kennen, tradities ontdekken, avonturen beleven, verhalen van andere mensen horen en vooral in dit alles ontdekken wie ik zelf ben (door me gelukkig, verdrietig, bang, verwonderd... te voelen)

Waarom wil ik dat nu? En ga ik niet eerst sparen voor ik op reis kan?

Omdat ik nu niet vasthang aan contracten op lange termijn, omdat dit een prachttherapie zou zijn voor me, omdat ik nu nog jong ben en ook omdat ik in elke vezel van mijn lichaam voel dat dit mijn leven een mooie richting zal geven.

Ik ben hier om u een heel klein beetje te vragen om te sponseren in de zoektocht naar mezelf. Want hoe ik het ook probeer te wenden of te keren, zo'n reis kost geld. Voor een heel jaar is mijn doel niet veel, maar ik wil mijn reis doen door te hitchhicken, couchsurfen, vrijwilligerwerk,... 

(Voor een babbel mogen jullie mij ook altijd contacteren. Vooral als u bekend bent met Narcisme. Dat zou mij ook al een stukje helpen.)

Alvast bedankt!

Lieve zoen,

Evelien

Uitgelicht
Guitars and dreams.. image

Guitars and dreams..

 • 100%
 • € 1.000 Doel droom
 • -