cultuurgeluid photo
Droom van: cultuurgeluid
  • 1 Donaties
  • € 25 Ontvangen
  • € 47.599 Doel
  • Nederland Land
173 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

  • € 25 Door: Anoniem

    2 maanden geleden

Festival Bust Your Move

Cultuurgeluid is de plaats waar Culturele educatie en vernieuwing elkaar tegen komen. Wij geven workshops voor het vak CKV op scholen, AZC’s en andere instellingen in het gehele land. Daarnaast doen wij ook aan lokaal welzijn, jeugdwerk en hebben we in Enschede een dagbesteding voor jongvolwassenen die verder willen. Hiervoor maken wij veel gebruik van vernieuwend cultureel aanbod. Iets waar de laatste jaren flink op is bezuinigd. Velen konden hierdoor zelf en jeugd niet laten deelnemen aan sport en cultuur. Doordat de jeugd zich steeds meer gaat vervelen is de kans op overlast groot. Dit zie je steeds meer in de media. Cultuurgeluid heeft hiervoor de oplossing in de vorm van een cultureel festival. Het “Bust Your Move Festival 2017 ”. De doelstelling hier is het om jong en oud tot elkaar te brengen middels Muziek en Cultuur.

We willen op muzikaal vlak de nostalgie doen herleven tijdens een battle met het hedendaagse. Old School Hip Hop meets Dance & Much More !!  Het festival werd eerder door ons georganiseerd in 2007 en 2008. In de jaren hierna verdween voorgoed de subsidie die wij kregen. Cultuurgeluid is in de jaren daarna actief gebleven in het culturele welzijn werk en educatie.

Het is de bedoeling van 10 tot 14 juli 2017 opnieuw deze actieve week te organiseren met live optredens, bands, preventie, advies, lezingen, theater, media, zang, dans, culinair, workshops voor CKV, maatschappij, educatie, cultuur en meer. Dit zal plaatsvinden op meerdere locaties in Enschede en toegankelijk zijn voor iedereen. Er zullen hier naast het lokale talent ook bekende artiesten optreden. Om dit mogelijk te maken hebben wij een bedrag van 50.000 euro nodig en zoeken wij hiervoor donateurs. Iedereen die een donatie doet vanaf 25 krijgt vrijkaartjes voor alle events in die week. De eerste 100 donateurs die 200 euro of meer doneren worden uitgenodigd bij het openings diner. Bij een donatie vanaf 2500 krijg je een verzorgd bedrijfsuitje op locatie in Enschede voor 40 personen. Wij hopen op jullie medewerking om zo een positief verantwoord feest te organiseren

ET WORDwIJWW

ET WORDwIJWW

Uitgelicht
Huwelijksreis image

Huwelijksreis

  • 348%
  • € 5.000 Doel droom
  • -