cultuurgeluid photo
Droom van: cultuurgeluid
  • 1 Donaties
  • € 25 Ontvangen
  • € 47.599 Doel
  • Nederland Land
222 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

  • € 25 Door: Anoniem

    3 weken geleden

Festival Bust Your Move

Festival Bust Your Move image
Cultuurgeluid is de plaats waar Culturele educatie en vernieuwing elkaar tegen komen. Wij geven workshops voor het vak CKV op scholen, AZC’s en andere instellingen in het gehele land. Daarnaast doen wij ook aan lokaal welzijn en jeugdwerk. In onze woonplaats Enschede is hierop de laatste jaren flink bezuinigd waardoor bijvoorbeeld veel gezinnen hun jeugd niet konden laten deelnemen aan sport en cultuur. Doordat de jeugd zich steeds meer gaat vervelen is de kans op overlast groot. Dit zie je steeds meer in de media. Cultuurgeluid heeft hiervoor de oplossing in de vorm van een cultureel festival. Het “Bust Your Move Festival 2017 ”. De doelstelling hier is het om jong en oud tot elkaar te brengen middels Muziek en Cultuur.

We willen op muzikaal vlak de nostalgie doen herleven tijdens een battle met het hedendaagse. Old School Hip Hop meets Dance & Much More !!  Het festival werd eerder door ons georganiseerd in 2007 en 2008. In de jaren hierna verdween voorgoed de subsidie die wij kregen. Cultuurgeluid is in de jaren daarna actief gebleven in het culturele welzijn werk en educatie.

Het is de bedoeling van 10 tot 14 juli 2017 opnieuw deze actieve week te organiseren met live optredens, bands, lezingen, theater, media, zang, dans, culinair, workshops voor CKV, maatschappij, educatie, cultuur en meer. Dit zal plaatsvinden op meerdere locaties in Enschede en toegankelijk zijn voor iedereen. Er zullen hier naast het lokale talent ook bekende artiesten optreden.  Iedereen die een donatie doet van 45 euro of meer krijgt van ons vrijkaartjes voor het gehele event. Onder de donateurs  boven de  300 euro verloten we 100 toegangsbewijzen voor het muzikale openings diner.  We sluiten het festival af met een grandioze avond vol classics. Wij hebben dit nodig. Help ons dit weer mogelijk te maken.

ET WORDwIJWW

ET WORDwIJWW

Uitgelicht
Every child a X-mas present image

Every child a X-mas present

  • 12%
  • € 1.000 Doel droom
  • -