Angelique Kaman photo
Droom van: Angelique Kaman
 • 6 Donaties
 • € 140 Ontvangen
 • € 500 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 10 Door: Marion Bloemendal

  Heel veel succes Angelique ! Het gaat je lukken

  2 maanden geleden
 • € 25 Door: Liliane Strik

  Goed van je, Angelique! Heel veel succes!

  2 maanden geleden
 • € 10 Door: Miranda van Egten

  2 maanden geleden
 • € 25 Door: Ingrid mars

  Toch nog maar een keer ook hier! Veel succes! ❤️

  2 maanden geleden

Help deze honden .

Help deze honden . image
Ik ben Angelique Kaman 47 jaar en woon in Diemen . Ik voel mij nogal wanhopig en hoop via deze weg deze honden te helpen .

Ik ben Angelique Kaman 47 jaar en woon in Diemen .

Ik voel mij nogal wanhopig en hoop via deze weg deze honden te helpen .

 

Ik zal hieronder wat meer over mezelf vertellen en om welk probleem het gaat.

 

Vier jaar geleden ben ik via Facebook in contact gekomen met Laura Hoitsema van stichting paard in nood Spanje , wat toen nog kleinschalig was .

Ik bewonderde haar inzet en liefde voor de dieren . En bleef haar volgen en steunen .

Ik heb in die tijd een ruitervakantie gewonnen bij haar, bij Paard in Nood. Er werd een vriendschap voor het leven gesloten en samen delen we de passie voor en het helpen van dieren .

Zelf hadden wij ook een pony van 19 jaar voor mijn dochter, Jaap, en ik heb zelf ook altijd in mijn jeugd een eigen pony gehad .

Eén jaar later kregen wij te horen dat mijn dochter haar pony Jaap zwaar artrose had en de dokter geen toekomst meer voor hem zag . Ik had er alles voor over om hem te redden en hem een mooie oude dag te geven . We hebben toen de beslissing gemaakt 'Jaap gaat naar Laura in Spanje,' nu staat hij daar al weer 3 jaar in het natuurpark van 900 hectare heerlijk paard te zijn. En ik ga 4 keer per jaar naar hem toe .

Door de tijd heen dat ik daar kom is het werk niet meer alleen paarden in nood er zijn nu ook 23 katten en 18 honden . Honden en katten die gewoon afgeven, gevonden of gedumpt zijn , en wat doe je dan als dieren vriend . Je laat ze niet aan hun lot over, zeker niet als ze ziek zijn of gewond. Je probeert zo goed het kan elk dier te helpen.

 

Maar, net als bij iedere stichting is er een chronisch geld tekort , ik heb afgelopen juli een oproep gedaan op Facebook met de vraag om financiële ondersteuning voor sterilisaties, castraties en eten . Het is mij gelukt de meeste honden zijn veilig. Er zijn alleen nog wat katten die geholpen moeten worden.

Wat ik toen heel goed besefte is dat de honden wel op een heerlijk groot terrein wonen en vrijheid blijheid hebben , maar toen ze geholpen waren er niet een plek was waar ze veilig konden herstellen.  Er  was ook een hond die moest bevallen , daar hebben ze maar een paard voor uit de stal gehaald om haar toch een beetje afgezonderd te kunnen laten zijn en de pups veilig waren .

Er zijn echter ook veel getraumatiseerde paarden waardoor rennende, spelende, blaffende honden vaak niet handig is.

Het grote probleem is dat de winter er aan komt en er voor de honden geen schuilplaats is waar ze beschermd zijn tegen kou, wind en regen. 

Ik wil mij voor meer dan 100% inzetten om de honden aan een goede schuilplaats te helpen. Wederom heb ik hulp via Facebook gezocht, maar tot op heden is het niet gelukt om geld in te zamelen en ter plaatse materiaal te kopen om onderkomens voor de honden te maken.

Het komt er op neer dat jullie mijn laatste hoop zijn.

Mijn vraag is kunnen jullie helpen?

Wat nodig is, zijn kennels zodat honden die moeten herstellen of rust nodig hebben, die gelegenheid ook krijgen. Daarnaast zouden we een soort overkapping willen maken waar de overige honden in kunnen schuilen en slapen, of als dat niet mogelijk is verschillende afzonderlijke hokken willen plaatsen.

Ik heb nu een gedeelte van het geld , maar kom €500 -, tekort  .

Uitgelicht