jordi goos photo
Droom van: jordi goos
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 2.000 Doel
  • Nederland Land
208 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

opgeven is geen optie

opgeven is geen optie image
Ik ben jordi goos een van de deelnemers met een verstandelijke beperking die mee mag doen aan het goeie doel mont ventoux 2017, dit doe ik met st Prisma (zie onder) en om dit een beetje onder de aandacht te brengen vragen wij jullie om hulp om ons te onder steunen bij dit doel want opgeven is geen optie. Om dit allemaal mogelijk te maken is heel veel geld nodig, we hebben al wel een aantal acties in de stijgers gezet onder meer een bingo, waar we nog prijzen voor zoeken een spinnig maraton en een benefiet concert met een aantal leuke artiesten. Alleen moet er nog veel geregeld worden om dit alemaal mogelijk te kunnen gaan maken. Ik hoop dat jullie ons ook willen helpen met dit doel,, Met vriendelijke Groet J.Goos Contact: Jordiv8@outlook.com 0648495856

St Prisma biedt zorg en ondersteuning aan mensen met een (verstandelijke) en lichamelijke beperking in Noord-Brabant. Alweer voor de vierde keer neemt Prisma deel aan de Equipe Mont Ventoux 2017 waarbij ruim 400 mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking, verdeeld over twee weken, de Mont-Ventoux in Frankrijk beklimmen.

De beklimming is daarbij op zich niet het doel, het gaat om de weg er naar toe. De jongeren benutten hun talenten en mogelijkheden. Zij gaan een uitdaging aan die vraagt om doorzettingsvermogen, disepline  verantwoordelijkheid nemen voor jezelf en anderen maar ook om passie. Uiteindelijk leidt dit tot unieke ervaringen en een overwinning op zichzelf waardoor hun zelfvertrouwen een enorme boost zal krijgen.
            
De vijftien jeugdigen van Prisma zijn samen met de buddy’s die hen ondersteunen inmiddels druk bezig met de voorbereidingen. Alvorens men aan de beklimming gaat beginnen, streefdatum 16 juni 2017, moet er namelijk flink getraind worden om de nodige conditie op te bouwen. Prisma heeft hun deelnemers verdeeld over drie trainingslocaties; Oosterhout/Dongen – Waalwijk/Drunen – Biezenmortel. Vanwege het weer wordt er nog niet buiten getraind, dit vanaf februari in het weekend en nadat de tijd is verzet ook in de avonduren. 

Naast het trainen in de regio. zijn er ook trainingsritten gepland in Limburg om de nodige klimkilometers in de benen te krijgen. Op dit moment zijn de Prisma deelnemers actief in de verschillende sportscholen om spinninglessen te volgen. 

Uitgelicht