Mirjam Letsch photo
Droom van: Mirjam Letsch
 • 3 Donaties
 • € 75 Ontvangen
 • € 11.616 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: Anoniem

  2 maanden geleden
 • € 25 Door: Anoniem

  2 maanden geleden
 • € 25 Door: Anoniem

  2 maanden geleden

Borst Vooruit: borstkanker

Vandaag precies een jaar geleden hebben we Borst Vooruit gepresenteerd, een boek door en voor vrouwen met borstkanker. De reacties waren zonder uitzondering positief. In deze oktobermaand willen we ons boek met een speciale actie onder de aandacht brengen zodat we nóg meer vrouwen kunnen bereiken: we zijn ervan overtuigd dat het boek nog véél meer borstkankerpatiënten en hun familie tot steun kan zijn. De opbrengst van Borst Vooruit gaat geheel naar toekomstig borstkankeronderzoek.

We hebben heel recent (!) te horen gekregen dat we een Boomerang actie kunnen lanceren: dit zijn kaarten die in bioscopen, restaurants en andere uitgaansgelegenheden gratis beschikbaar zijn. Boomerang wil ons helpen. Ze kunnen de kaarten niet gratis drukken, maar bieden ons in plaats van de gebruikelijke € 0,10 per kaart, € 0,06 aan. Een korting van 40%! Dat is inclusief verspreiding, maar exclusief BTW. Voor een landelijke campagne hebben we 160.000 kaarten nodig x € 0.06 + 21% BTW = € 11.616,00

Met deze kaart wijzen wij vrouwen dan op ons boek (en andere initiatieven, zoals onze themadagen), in de hoop dat 'door vrouwen voor vrouwen' ook hen helpt die net de diagnose borstkanker gekregen hebben.

Als 1 op de 7 vrouwen borstkanker krijgt, kent iedereen wel iemand die deze kaart zou willen ontvangen, zodat ze van het bestaan van ons boek op de hoogte zijn. Een boek, geschreven door 64 vrouwen die zelf borstkanker hebben en hun ervaringen openhartig delen, dat al zoveel vrouwen tot steun is geweest. Samen staan we immers sterker!

Meer informatie: www.borstvooruit.nl

Uitgelicht