Steven de Breet photo
Droom van: Steven de Breet
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 1.800 Doel
  • Nederland Land
64 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Save the Wildlife of Africa

Het gaat steeds slechter met de Wildlife in Afrika en inmiddels wordt een groot aantal diersoorten met uitsterven bedreigd. Ik wil dat helpen voorkomen en ga daarom volgend jaar februari voor twee maanden naar Zuid-Afrika om hier vrijwilligerswerk te doen. Vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika kost geld en daarom ben ik op zoek naar sponsoren. Hiermee help je zowel mij als de dieren!

Ik ga daarom naar het 'Moholoholo animal rehabilitation center', niet ver van het welbekende Krüger-park.

http://www.moholoholo.co.za/wildlife-Rehabilitation-centre.htm

De voornaamste doelstelling van dit centrum is het opvangen van zieke/verlaten/gewonde dieren en zorgen dat ze weer zo snel mogelijk voor zichzelf kunnen zorgen in hun eigen leefomgeving. 

Ik ga hier samen met studenten uit verschillende landen van alles doen zoals eten geven, hokken schoonmaken, oppassen, uitlaten en alles wat verder noodzakelijk is bij het herstel van de dieren. 

Ik ben zelf al hard aan het sparen door veel te werken maar ik en dus ook de dieren kunnen nog zeker wel wat extra geld gebruiken. 

In de video is een kleine preview van het kamp te zien maar natuurlijk zal ik jullie ook geregeld op de hoogte houden van mijn eigen ervaringen.

Alvast hartelijk bedankt voor je support! 

Uitgelicht