• 13 Donaties
 • € 500 Ontvangen
 • € 500 Doel
 • Nederland Land
19 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

 • € 20 Door: Rob van Woudenberg

  Respect voor wat je doet Anna, heel gaaf Gods zegen en bescherming toegebeden.

  1 maand geleden
 • € 20 Door: Anoniem

  Knap van je dat je dat gaat ondernemen. We hopen dat je weer veilig thuis mag komen.

  2 maanden geleden
 • € 25 Door: Anoniem

  Succes Anna.

  2 maanden geleden
 • € 250 Door: Anoniem

  Heel veel succes Anna en we hopen dat je weer veilig thuis mag komen.

  2 maanden geleden

Vluchtelingenhulp Libanon

Vluchtelingenhulp Libanon image
Update: Inmiddels is het bedrag van deze donatiesite ver overschreden door giften op mijn rekening. Maar liefst 1200 dollar heb ik kunnen doneren aan de organisatie Selam. Dit ging rechtstreeks (!) naar een voedseldistributie voor een heel kamp in Zahle. Een klein deel ging naar hulp voor mensen die kamers huren in huizen. Het voordeel aan een kleine NGO is dat je kunt met eigen ogen zien hoe het geld ingezet wordt. Allemaal hartelijk dank voor jullie giften! Foto's van deze distributie kun je zien op www.facebook.com/annauittenbogaard (ook als je geen facebook hebt.)

ZIE UPDATE HIERBOVEN

Finally it is a plan: van 17 tot 26 oktober hoop ik te gaan werken in de vluchtelingenkampen in de Bekavallei in Libanon. Ik sluit me aan bij een kleine internationale organisatie genaamd Salam LADK, die samenwerkt met UNHCR. Aid distribution (verdelen van goederen), het ondersteunen van de medische projecten en het opzetten van sociale projecten zijn hoofdactiviteiten van deze organisatie

Ik vind het natuurlijk al geweldig dat ik tien dagen een bijdrage mag leveren aan dit team. Een minibeetje mensen helpen een chrisis van wereldformaat te overleven. En waarschijnlijk zelf ondersteboven raken van wat een crisis écht inhoudt!


Het lijkt me mooi om ook een klein beetje geld mee te nemen. De voedsel- en goederenpakketen die dagelijks uitgedeeld worden bij de aid distribution worden grotendeels betaald uit private fondsen. Hier gaat dit geld naartoe. Help je mee? Jouw paar eurotjes helpen dat gezin dat (nog meer dan jij) op ziet tegen een lange winter! En misschien kan ik je achteraf zelfs wat fotootjes laten zien van hoe jouw gift geholpen heeft. Voor de helderheid: je donatie gaat dus niet naar mijn vlucht of verblijfskosten, maar alleen naar de goederendistributie.Dankjewel! Als het mogelijk is houd ik je op de hoogte via mijn facebookprofiel.

Je kunt je donatie ook overmaken naar mijn rekeningnr als dat mogelijk is (dat scheelt mij een kleine marge die ik aan deze site betaal). A.Uittenbogaard - NL 72 RABO 0 38 7005 382 o.v.v. Libanon. Dank!

Liefs, Anna

Ps: geen geld op het moment? Help mee door te bidden voor de overvolle vluchtelingenkampen in de Bekavallei!

Helaas kun je op deze site niet doneren onder de vijf euro. 

Uitgelicht
Maak basisinkomen mogelijk! image

Maak basisinkomen mogelijk!

 • 104%
 • € 12.500 Doel droom
 • -