Ronnie Möller photo
Droom van: Ronnie Möller
 • 67 Donaties
 • € 2.000 Ontvangen
 • € 10.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 100 Door: Margreet den Hartog

  Omdat dit is wat ik kan missen.. en ik geen betere bestemming ervoor weet! Geniet ervan, je bent n topper! Liefs, Margreet (verzorgende Opella)

  4 dagen geleden
 • € 65 Door: Dark Lightning Tattoos

  Ook namens mijn studio, een bijdrage. Liefs Josje Koelewijn Dark Lightning Tattoos

  1 maand geleden
 • € 20 Door: Josje Koelewijn

  Geniet van elke dag die je hebt, maak je dromen waar. Je bent een topvent Ronnie!!! Veel liefs voor jou en je gezin!

  1 maand geleden
 • € 25 Door: Anoniem

  Op het vervullen van mooie dromen!

  1 maand geleden

Kwaliteit leven/ALS patiënt

Kwaliteit leven/ALS patiënt image
ALS patiënt ( 34 jaar, vader van 2 kinderen) ,invalide,kan niet meer praten , wordt kunstmatig beademd en hoopt op financiële hulp voor kwaliteit van leven en vakantie/ reis.

Goedendag, ik ben een man van 34 jaar oud, vader van 2 jonge kinderen en heb sinds 5 jaar de ziekte ALS  .
Ik ben door deze ziekte, naast het vermogen om te kunnen bewegen, praten, zelfstandig te kunnen ademen (zit 24 per dag aan een beademing machine ) en ruiken, ook mijn inkomsten ( winkel) verloren, ben  hierdoor noodgedwongen gin de bijstand terecht gekomen  en wil door middel van crowdfunding geld bij elkaar proberen te verzamelen.
Dit om leuke dingen te kunnen doen met mijn kinderen bijvoorbeeld, wat financiële ruimte te hebben om wat spullen in huis te vervangen die aan vervanging toe zijn,een paar maanden niet aan mijn omgeving hulp te hoeven vragen voor het betalen van maandelijkse rekeningen zoals stroom of boodschappen en mijn ultieme droom:
 een invalide geschikte reis met mijn zorgverleners! Vliegen gaat helaas niet meer, maar bijvoorbeeld een bootreis , of een reis met een invalide camper naar Afrika .

Familie en vrienden helpen mij, en hebben mij in het verleden ook heel veel geholpen, waar ik hen altijd nog erg dankbaar voor ben. Mijn ziekte vraagt veel.Sinds anderhalf jaar echter is mijn fysieke situatie drastisch veranderd, met name door de noodzaak van 24u beademing, verdere verlamming en het niet meer kunnen praten, ben ik veel bedlegerig geworden. Na ruim een jaar problemen gehad te hebben met mijn rolstoel en uiteindelijk recentelijk een nieuwe rolstoel te hebben gekregen, een half jaar heb moeten stoeien voor een nieuw geschikt communicatie apparaat, en na een periode van ziekenhuis opnames en verpleeghuis ,zie ik dit als een 2e fase in mijn ziekte periode, een kans, om ondanks al mijn fysieke beperkingen er nog wat moois van te maken! Ik kan er niet meer voor werken en ben afhankelijk van anderen om dit mogelijk te kunnen maken.
Helpt u mij door bij te dragen om mij in kwaliteit van leven te helpen voorzien en mij misschien wel zelfs aan mijn ultieme vakantie wens te helpen?
Doneer dan  een kleine bijdrage en/ of deel deze pagina.
Bij voorbaat hartelijk hartelijk  dank !

 

Uitgelicht