Leo en Annie photo
Droom van: Leo en Annie
 • 217 Donaties
 • € 9.540 Ontvangen
 • € 16.500 Doel
 • Nederland Land
4 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

 • € 50 Door: Collega's Lars

  Wij helpen graag mee voor dit mooie doel voor Wil, de vader van onze collega Lars.

  1 dag geleden
 • € 10 Door: Anoniem

  Sterkte

  1 dag geleden
 • € 100 Door: Hans Veggelers, Skantiek Houtkachels

  Altijd genoten van Wil z'n noten. Lekker gaan toeren met het autootje.

  1 dag geleden
 • € 25 Door: Monique en Wilco Brachten

  Voor het stukje vrijheid voor Wil en mijn lieve collega

  2 dagen geleden

Een stukje vrijheid voor Wil

Een stukje vrijheid voor Wil image
Hierboven ziet u een foto van onze broer en zwager Wil Dinnissen bij het uitoefenen van zijn grootste hobby. Deze foto is gemaakt tijdens de 70e Polenherdenking Driel in 2014 waarbij koning Willem Alexander ook aanwezig was. Mijn broer/zwager blies toen “The last post”. Op dat moment ging het nog erg goed met hem. Nu heeft hij sinds oktober 2015 de diagnose ALS te horen gekregen en kan hij helaas zijn grootste hobby niet meer beoefenen. Na 57 gezonde jaren zijn al zijn mooie dromen vervlogen. Verre reizen maken met een camper zodra hij met pensioen zou gaan en nog zoveel met muziek willen doen bij zijn geliefde muziekvereniging Concordia maar ook Kapel 3L en Philharmonie Gelre. Wij vinden het nog steeds erg onwerkelijk wat Wil overkomt en hopen heel erg dat hem toch nog een aantal goede jaren gegund zijn. Het afgelopen jaar hebben wij een gezond persoon zien worden tot een mens die steeds minder kon bewegen en niet meer zelfstandig kan eten of drinken, niet zelf aan- of uitkleden, niets meer kan beetpakken, niet meer kunnen lopen, enzovoorts. En deze achteruitgang is onomkeerbaar. Daarom willen wij als familie graag iets voor hem betekenen wat binnen onze macht ligt, met wat hulp van jou!

Wil vindt het nog heel fijn om af en toe op zijn werk te kunnen zijn. Hij heeft zelf het gevoel dat hij hierdoor toch nog wat betekent  voor de maatschappij in deze toch erg trieste periode in zijn leven. Hij kijkt er altijd weer naar uit, maar dit wordt hem bijna onmogelijk gemaakt om dit voort te zetten, omdat de afgelopen maanden dat vervoer van Wil in allerlei omstandigheden heel veel belasting en ergernis voor hem oplevert.  Het overkwam hem dat vervoer vanaf zijn werk naar huis op een moment drie uur in beslag nam. Als je zoals bij Wil alleen maar kunt zitten en je overgeven aan de situatie, is dat voor Wil toch heel vaak een lijdensweg. Toen Wil weer eens over zo’n vervelende situatie aan het vertellen was en hij daar heel erg emotioneel bij werd, zijn wij gaan nadenken wat we hier aan zouden kunnen doen. Hierdoor kwamen wij op het idee om een poging te doen om eigen vervoer (een bus met lift) voor Wil te regelen. Wij weten dat door Wil zijn onmenselijke situatie hij veel moet bijbetalen voor professionele hulp en hulpmiddelen en dat hierdoor  deze extra uitgave voor hem niet op te brengen zou zijn.

Daarom hopen wij via deze crowdfunding actie genoeg geld in te zamelen om eigen vervoer voor Wil te regelen.  Je moet dan weten dat zelfs voor een aangepaste tweedehands auto veel geld gevraagd wordt.  Daarom hebben we gekeken naar een gemiddelde van de auto’s die redelijk tot goed betaalbaar zijn. Dus we gaan voor deze uitdaging en hebben vertrouwen dat we dit voor Wil en Liset voor elkaar kunnen krijgen, waardoor zij weer iets van hun zelfstandigheid terug  kunnen krijgen. Om op elk moment van de dag er weer even tussen uit te kunnen om toch nog maar te kunnen genieten van de waarschijnlijk niet meer zo’n lange tijd die hen nog samen gegeven wordt. Het zou toch prachtig zijn dat ondanks dat zijn dromen vervlogen zijn, deze wens van Wil in vervulling zou kunnen gaan.    

Wij zijn erg gemotiveerd aan deze actie begonnen met de slogan:

Doneer een klein stukje vrijheid voor Wil

Alvast bedankt voor uw steun,

Leo en An Dinnissen

Uitgelicht
Walk that dream!! image

Walk that dream!!

 • 40%
 • € 2.000 Doel droom
 • -