Amber de Bruin photo
Droom van: Amber de Bruin
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 5.950 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Amber aan boord

Amber aan boord image
Avontuurlijk leren is mijn droom. Ik wil graag van 3 januari t/m 3 februari 2017 mee met het Masterskip de Wylde Swan. Dit is een educatieve onderwijstrip. Wilt u me helpen de droom tot werkelijkheid te maken?

Masterskip Wylde Swan neemt leerlingen uit 4 havo en 4/5 vwo die belangstelling hebben voor natuurwetenschappen en techniek mee op reis. Gedurende 6 weken beleven leerlingen onder deskundige leiding van docenten en de nautische crew een deel van de historische ontdekkingstocht van Columbus naar het Caribisch gebied. Dit is een zeilavontuur waarbij schoollessen en levenslessen hand in hand gaan. De reisbestemmingen, het leren aan boord in een natuurwetenschappelijke omgeving en het samenwerken met docenten en bemanning leveren een onvergetelijke levenservaring op.

Een educatieve reis met Masterskip is dus meer dan een interessante aanvulling op het gewone schoolwerk. Het is een mogelijkheid voor leerlingen om persoonlijk te groeien en zelfstandiger, verantwoordelijker en sociaal vaardiger te worden. Masterskip biedt levenslessen op zee!

Uitgelicht